قیمت طلا امروز




 سایت سیتنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

وزیر ارتباطات: گلستان رتبه دوم توسعه فیبرنوری کشور را دارد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به روند توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در استان گلستان گفت: این استان در توسعه فیبرنوری رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده ا
 وزیر ارتباطات: گلستان رتبه دوم توسعه فیبرنوری کشور را دارد
به گزارش سیتنا، سیدستار هاشمی در جلسه شورای اداری استان گلستان، ضمن تبریک حلول ماه ربیع‌الاول و قدردانی از میزبانی مردم استان، از تلاش‌های استاندار، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران استان در مسیر توسعه و پیگیری مطالبات مردم تقدیر کرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های متنوع فرهنگی و قومی استان گلستان، این ویژگی را یکی از جلوه‌های ارزشمند وحدت و همدلی در کشور دانست و گفت: گلستان رنگین‌کمانی از اقوام و فرهنگ‌های مختلف است و این تنوع، ظرفیت بزرگی برای استان محسوب می‌شود.

وزیر ارتباطات با اشاره به نقش آیت‌الله نورمفیدی نماینده ولی‌فقیه در استان در تقویت انسجام و وحدت، افزود: حضور و نقش‌آفرینی ایشان در استان قطعاً در مسیر انسجام و وحدت کمک‌های شایانی داشته است و مردم بافرهنگ این استان نیز در طول تاریخ افتخارات فراوانی رقم زده‌اند؛ همین موضوع مسئولیت ما را برای خدمت بیشتر به مردم این خطه مضاعف می‌کند.

هاشمی با اشاره به همراهی معاونان وزارت ارتباطات در سفر به گلستان اظهار کرد: مسیر رشد و توسعه استان و کشور متوقف بر شرایط حاکم بر کشور نیست و امروز شاهد بودیم ۱۴۱ پروژه در حوزه ارتباطی با حجم سرمایه‌گذاری بیش از یک هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان به صورت رسمی به بهره‌برداری رسید.

وی این بهره‌برداری را دارای یک پیام روشن دانست و گفت: در یک نگاه هم‌افزا و با همراهی و تعامل نزدیک می‌توان اتفاقات بزرگی را رقم زد و باور ما این است که این اتفاقات در پرتو عبور از «من» و رسیدن به «ما» شکل می‌گیرد.

وزیر ارتباطات، رفاه، همدلی و در کنار هم بودن را از موضوعات مورد تأکید رهبر انقلاب و رهبر شهید دانست و افزود: امروز عده‌ای اندک، سهواً یا عمداً، اهمیت برکت وحدت و انسجام را درک نمی‌کنند و با طرح برخی موضوعات، افتخاراتی را که ملت ایران، مدیران، نیروهای لشکری و کشوری و نیروهای مسلح در دفاع از کشور رقم زده‌اند، نادیده می‌گیرند.

هاشمی با اشاره به شرایط ویژه کشور گفت: برخی نقدها گاهی در شرایطی مطرح می‌شود که مبنای کارشناسی ندارد و متأسفانه بعضی افراد درک دقیقی از شرایط اجرا و اقتضائات کشور ندارند.

وی ادامه داد: کاش این عزیزان به دعوت استاندار محترم، چند صباحی در استان گلستان حضور پیدا کنند و از نزدیک معنای وحدت، وفاق و همراهی اقوام و مذاهب مختلف را ببینند و درک کنند که این سرمایه اجتماعی چقدر ارزشمند است.

وزیر ارتباطات تأکید کرد: استان گلستان سال‌هاست که با همین نگاه واحد و در کنار هم بودن مردم و مسئولان مسیر خود را طی کرده و اتفاقات مبارکی را رقم زده است و این تجربه می‌تواند الگویی برای تقویت وحدت و انسجام در سطح ملی باشد.

هاشمی با اشاره به سازوکار تصمیم‌گیری در شرایط حساس کشور گفت: در شورای عالی امنیت ملی، با حضور سران قوا، فرماندهان و مسئولان عالی کشوری و لشکری و با مدیریت و راهبری رهبر معظم انقلاب تصمیم‌هایی اتخاذ می‌شود و در چنین شرایطی، طرح مطالبی که هدف آن تضعیف اتحاد و انسجام کشور باشد، پذیرفتنی نیست.

وی افزود: این موضوع تکلیفی بر دوش همه ماست که کمک کنیم در مسیری که رهبر معظم انقلاب ترسیم کرده‌اند، حرکت کنیم و اجازه ندهیم وحدت و انسجام ملی که امروز بیش از هر زمان دیگری به آن نیاز داریم، آسیب ببیند.

وزیر ارتباطات در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رابطه دولت و رهبری، تصریح کرد: به عنوان فردی که دو سال توفیق همکاری با دکتر پزشکیان را داشته‌ام، عرض می‌کنم که رئیس‌جمهور باور قلبی به رهبری، چه رهبر شهید و چه رهبر عزیز انقلاب، دارد.

هاشمی افزود: عده‌ای اندک تلاش می‌کنند فضای خاصی را در جامعه القا کنند که با واقعیت فاصله زیادی دارد، اما آنچه من پس از دو سال همکاری با رئیس‌جمهور می‌توانم شهادت بدهم این است که چنین تصوری با واقعیت منطبق نیست.

وی با اشاره به سابقه خانوادگی خود در کسوت معلمی گفت: پدر و پدربزرگ من معلم بوده‌اند و همواره به ما آموخته‌اند که کسوت معلمی شاید قدرت و ثروت نداشته باشد، اما حرمت دارد و باید این حرمت حفظ شود؛ بنابراین با نگاه معلمی عرض می‌کنم که رئیس‌جمهور محترم، باور قلبی به رهبری دارد.

وزیر ارتباطات با تأکید بر اینکه رئیس‌جمهور اهل مجیزگویی نیست، گفت: بعد از دو سال توفیق همکاری با آقای دکتر پزشکیان، با اطمینان عرض می‌کنم که دوستان باید دلشان گرم باشد؛ هیچ فاصله‌ای میان رهبری عزیز و رئیس‌جمهور وجود ندارد، بلکه ارتباط قلبی و نزدیکی میان آنها برقرار است.

هاشمی خاطرنشان کرد: این موضوع نه‌تنها با واقعیت‌های موجود در دولت سازگار است، بلکه با آموزه‌های دینی ما نیز همخوانی دارد و باور ما این است که وعده الهی محقق خواهد شد و پیروزی از آن مردم عزیز ایران خواهد بود.

وزیر ارتباطات در ادامه با اشاره به مصوبات سفرهای استانی گفت: مصوباتی که در جلسه‌های قبلی داشتیم با جدیت دنبال خواهد شد و این جلسه آخرین جلسه ما با مسئولان استان نیست.

وی افزود: جلسات وزارت ارتباطات با استانداران هر دوشنبه در وزارتخانه برگزار می‌شود و مصوبات این جلسات نهایی شده و در دستور کار پیگیری قرار می‌گیرد.

هاشمی با تأکید بر ضرورت پیگیری مصوبات تا حصول نتیجه گفت: این رویکرد را که پیگیری باید تا سرپنجه‌ها ادامه پیدا کند، به صورت جدی دنبال می‌کنیم.

وی در ادامه بر ضرورت تثبیت دستاوردهای کشور در عرصه دیپلماسی تأکید کرد و گفت: باید مراقبت کنیم دستاوردهایی که در امتداد دفاع از کشور به دست آمده، در عرصه دیپلماسی نیز تثبیت شود و این دستاوردها از سطح اقدامات عملی به اسناد و توافقات قابل استناد منتقل شود.

هاشمی با اشاره به عملکرد خانواده ارتباطات در جریان جنگ تحمیلی سوم اظهار کرد: در جریان جنگ، نه‌تنها فعالیت‌های حوزه ارتباطات تعطیل نشد، بلکه همکاران ما حتی در روزهای تعطیل نیز مشغول خدمت بودند.

وی افزود: در این مدت، تعاملات نزدیکی با بخش‌های مختلف برقرار شد؛ از جمله همکاری با سازمان صداوسیما، برقراری و حفظ ارتباطات با جزایری که بارها مورد اصابت قرار گرفتند، استمرار ارائه خدمات به کسب‌وکارها و تداوم فعالیت‌ها در حوزه صنعت فضایی.

وزیر ارتباطات تأکید کرد: این اقدامات و دستاوردها باید تثبیت شود و یکی از مسیرهای تثبیت آن، تبدیل این دستاوردها به اسناد و توافقات رسمی است.

هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت توسعه زیرساخت‌های ارتباطی استان گفت: گلستان در توسعه فیبرنوری رتبه دوم کشور را دارد و این اتفاق ارزشمند و قابل تقدیر است.

وی با بیان اینکه توسعه ارتباطات نیازمند تعامل مستمر با دستگاه‌های مختلف است، افزود: این موفقیت با محوریت استاندار و همکاری دستگاه‌های اجرایی استان رقم خورده است.

وزیر ارتباطات ادامه داد: توسعه فیبرنوری صرفاً ایجاد زیرساخت نیست و باید از این ظرفیت استفاده شود. این مرحله کمتر موضوعی فنی و بیشتر موضوعی اقناعی و تبیینی است و باید مردم و کسب‌وکارها به استفاده از این ظرفیت ترغیب شوند.

هاشمی با اشاره به بررسی میدانی وضعیت ارتباطات در مسیر زمینی بجنورد به گرگان گفت: این مسیر را زمینی طی کردم تا از نزدیک وضعیت ارتباطی جاده‌ها و روستاهای مسیر را ببینم.

وی با تأکید بر ضرورت حل مسئله ارتباطی جنگل گلستان در کوتاه‌ترین زمان ممکن افزود: این موضوع را پیگیری کرده‌ایم و در ادامه نیز با وزیر نیرو و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برای حل مشکل تأمین برق سایت ارتباطی منطقه هماهنگی و پیگیری خواهد شد.

وزیر ارتباطات گفت: سایت ارتباطی در این منطقه ایجاد شده، اما برای تأمین برق آن با مشکل مواجه هستیم؛ در حالی که این مسیر، پرتردد و حادثه‌خیز است و نبود ارتباط در چنین مسیری اساساً قابل قبول نیست.

هاشمی در ادامه با اشاره به برنامه ملی ایران دیجیتال اظهار کرد: وزارت ارتباطات با همکاری وزارت آموزش و پرورش و معاونت علمی ریاست‌جمهوری، پروژه‌ای را با عنوان «ایران دیجیتال» برای آموزش، ارتقای مهارت و توانمندسازی دانش‌آموزان دوره متوسطه اول تعریف کرده است.

وی افزود: هدف این برنامه آن است که دانش‌آموزان از سنین پایین با ظرفیت فناوری‌های نوین آشنا شوند و در زمانی که در فضای مجازی حضور دارند، بتوانند از این فضا به شکل مؤثر و مفید استفاده کنند.

وزیر ارتباطات با اشاره به آمار مناسب مشارکت دانش‌آموزان گلستان در سکوهای مرتبط با این طرح، گفت: حضور دانش‌آموزان استان در برنامه ایران دیجیتال، نویدبخش اتفاقات خوبی برای آینده گلستان است و می‌تواند به تربیت نیروی انسانی توانمند برای اقتصاد دیجیتال کمک کند.

هاشمی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به مأموریت گسترده وزارت ارتباطات گفت: مأموریت وزارت ارتباطات صرفاً برپا داشتن خدمات ارتباطی مانند مکالمه، پیامک و اینترنت نیست؛ هرچند دسترسی به این خدمات، حق مردم است.

وی افزود: بسیاری از خدماتی که در حوزه‌های مختلف به مردم ارائه می‌شود، بر بستر شبکه مویرگی ارتباطات کشور قرار دارد و به همین دلیل مسئولیت خانواده ارتباطات در قبال پایداری و توسعه این شبکه دوچندان است.

وزیر ارتباطات با اشاره به اقدامات انجام‌شده در جریان جنگ و شهدای حوزه ارتباطات گفت: اتفاقاتی که در جنگ رخ داد و تلاش‌هایی که همکاران ما انجام دادند و شهدای عزیزی که در راه دفاع از این مرز و بوم و نظام جمهوری اسلامی ایران تقدیم شدند، نشان‌دهنده اهمیت و جایگاه راهبردی حوزه ارتباطات است؛ حوزه‌ای که بسیاری از این اقدامات در سکوت انجام شد و شاید بخش‌هایی از آن برای افکار عمومی کمتر دیده شده باشد.

هاشمی در پایان ضمن قدردانی از استاندار، نمایندگان مجلس، مدیران و مجموعه خانواده ارتباطات استان گلستان، گفت: در دو سال گذشته، دولت چهاردهم با فراز و نشیب‌های بسیاری مواجه بوده و در شرایط جنگ نیز مسئولیت‌ها سنگین‌تر شده است. از همه مدیران و مسئولانی که در این شرایط برای خدمت به مردم تلاش کردند، تشکر می‌کنم و امیدوارم به برکت خون شهدا و با تحقق وعده الهی، پیروزی و سربلندی نصیب مردم عزیز ایران شود.

انتهای پیام



 وابستگی به یک درگاه بانکی؛ پاشنه آشیل سامانه‌های خدماتی

وابستگی به یک درگاه بانکی؛ پاشنه آشیل سامانه‌های خدماتی

در حالی که بسیاری از خدمات دولتی و عمومی به‌صورت الکترونیکی ارائه می‌شوند، وابستگی برخی سامانه‌های خدماتی به تنها یک درگاه بانکی می‌تواند در زمان بروز اختلال، ف

 آغاز ثبت سفارش واردات تلفن همراه؛ گره بازار موبایل باز می شود؟

آغاز ثبت سفارش واردات تلفن همراه؛ گره بازار موبایل باز می شود؟

رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی از آغاز ثبت سفارش واردات گوشی همراه خبر داد.

 اپل برای ایرپادهای دوربین‌دار آماده می‌شود

اپل برای ایرپادهای دوربین‌دار آماده می‌شود

فایل ویدیویی کشف‌شده در نسخه آزمایشی جدید macOS نشان می‌دهد اپل احتمالاً در حال آماده‌سازی محتوای تبلیغاتی برای نسل جدید ایرپادهای مجهز به دوربین است. این دوربین می‌تواند با قابلیت Visual Intelligence، اشیای مقابل کاربر را بررسی کند و اطلاعات مرتبط را در اختیار او قرار دهد.

 «چت‌جی‌پی‌تی» ویژه نوجوانان عرضه می‌شود

«چت‌جی‌پی‌تی» ویژه نوجوانان عرضه می‌شود

نسخه «چت‌جی‌پی‌تی» ویژه نوجوانان قابلیت پاسخ‌گویی چت‌بات با استفاده از صدای انسان را حذف می‌کند تا توانایی این فناوری در ظاهر شدن مانند یک انسان را به حداقل برساند.

 استارت‌آپ Relay تعطیل شد

استارت‌آپ Relay تعطیل شد

دنیای اقتصاد: Relay، یک ابزار اتوماسیون گردش کار مبتنی بر هوش مصنوعی که در سال ۲۰۲۱ با هدف تبدیل شدن به Zapier جدید راه‌اندازی شد، در حال تعطیلی است و برخی از کارکنان آن، از جمله مدیر اجرایی ارشد آن، به تیم کروم گوگل می‌پیوندند. جیکوب بنک، بنیان‌گذار و مدیرعامل Relay، روز دوشنبه اطلاعیه‌ای از شرکت به اشتراک گذاشت که نشان می‌دهد این برنامه در ۱۴سپتامبر دسترسی مشتریان پولی را قطع خواهد کرد. مشتریان رایگان از ۱۵ اوت دسترسی خود را از دست داده بودند. تعطیلی این برنامه در ابتدا در ماه ژوئیه اعلام شد. بنک که پیش از این کمی بیش از شش سال را در گوگل گذرانده بود، فاش کرد که اکنون به‌عنوان معاون محصول گوگل کروم به این غول فناوری بازمی‌گردد، جایی که طبق گفته لینکدین او، رهبری تیم‌های محصول و روابط توسعه‌دهندگان کروم را بر عهده خواهد داشت.

 زنگ خطر برای کارکنان اوبر؛ هوش مصنوعی جای بخشی از نیروی انسانی را می‌گیرد

زنگ خطر برای کارکنان اوبر؛ هوش مصنوعی جای بخشی از نیروی انسانی را می‌گیرد

مدیر ارشد عملیاتی اوبر با اشاره به توانایی هوش مصنوعی در انجام بخشی از وظایف کارکنان گفت این شرکت ممکن است پنج سال دیگر برخی فعالیت‌های فعلی خود را با نیروی انس

 قطع رومینگ اپراتور‌های ایرانی در امارات؛ برقراری مجدد سرویس در انتظار اقدام طرف اماراتی

قطع رومینگ اپراتور‌های ایرانی در امارات؛ برقراری مجدد سرویس در انتظار اقدام طرف اماراتی

رومینگ بین الملل سیم‌کارت‌ اپراتورهای ایرانی در کشور امارات متحده عربی پس از جنگ رمضان از سوی طرف اماراتی قطع شده است و در حال حاضر مشترکان اپراتورهای تلفن همرا

 پاسخ عملی ایرانسل به ادعای «حجم‌خوری»؛ تست مصرف اینترنت مقابل خبرنگاران

پاسخ عملی ایرانسل به ادعای «حجم‌خوری»؛ تست مصرف اینترنت مقابل خبرنگاران

در پی طرح گلایه برخی کاربران از «حجم‌خوری» بسته‌های اینترنت و همزمان با آخرین روز ضرب‌الاجل هفت‌روزه وزیر ارتباطات به اپراتورها برای شفاف‌سازی در این زمینه، ایر