قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۴ ساعت قبل

فولاد سنگان با تنوع‌بخشی به بازارها ریسک فروش را کاهش می‌دهد

فولاد سنگان با هدف کاهش ریسک فروش، به تنوع‌بخشی در بازارهای عرضه محصولات خود پرداخته است. این اقدام به دلیل شرایط خاص بازار و چالش‌های موجود صورت می‌گیرد.
 فولاد سنگان با تنوع‌بخشی به بازارها ریسک فروش را کاهش می‌دهد

به گزارش فرتاک نیوز؛ علی رسولیان، مدیرعامل فولاد سنگان، در خصوص وضعیت خاص شرکت فولاد مبارکه که خریدار عمده محصولات فولاد سنگان است، اعلام کرد که برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده و محصولات همچنان به فولاد مبارکه ارسال می‌شود.

وی افزود: به منظور حفظ تولید ورق در زنجیره فولاد کشور و تأمین نیاز بازار، بخشی از گندله تولیدی این شرکت به آهن اسفنجی تبدیل و به فولاد مبارکه تحویل می‌شود.

مدیرعامل فولاد سنگان ادامه داد: با توجه به شرایط فعلی بازار و نیاز به مدیریت ریسک فروش، بازارهای جدیدی برای عرضه محصولات در داخل و خارج از کشور شناسایی شده و فروش در این بازارها در حال انجام است. همچنین بخشی از محصولات تولیدی در بورس عرضه می‌شود که دسترسی به مشتریان و بازارهای متنوع‌تری را فراهم می‌کند.

رسولیان تأکید کرد: رویکرد فولاد سنگان این است که در کنار حفظ همکاری‌های تجاری با مشتریان اصلی، با تنوع‌بخشی به بازارهای فروش، راهبردی منطقی برای افزایش تاب‌آوری شرکت در برابر نوسانات بازار و تغییرات اقتصادی در پیش گیرد.

وی همچنین در خصوص عوامل مؤثر بر سودآوری شرکت گفت: در دو بخش ابتدایی زنجیره یعنی عملیات استخراج و انتقال سنگ و حوزه فروش، چالش‌هایی وجود دارد که نیازمند هماهنگی و انسجام در سطوح مختلف است.

به گفته رسولیان، این چالش‌ها بر تولید و سودآوری بنگاه‌های اقتصادی بخش معدن و فولاد تأثیر گذاشته و در این مدت، عدم‌النفع ناشی از مشکلات قابل توجه بوده است.

وی افزود: در ابتدای زنجیره، ناپایداری جدی در عملیات استخراج سنگ و عدم تأمین پایدار سنگ آهن به میزان و استمرار تولید آسیب می‌زند. نوسانات بازار داخلی و بورس و همچنین افت قیمت‌ها در سطح جهانی، سود شرکت‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

مدیرعامل فولاد سنگان تصریح کرد: در برخی مقاطع، قیمت محصول نهایی حتی پایین‌تر از هزینه‌های تولید قرار می‌گیرد و شرکت‌ها ناگزیر به اصلاح برنامه‌های فروش و بازرگانی خود هستند. بنابراین افزایش سودآوری فقط به افزایش قیمت محصول یا افزایش تولید محدود نمی‌شود.

رسولیان خاطرنشان کرد: در فولاد سنگان، علی‌رغم کاهش شدید میزان سنگ ورودی، تلاش شده است با خرید کنسانتره و سنگ پلاسری، نیاز کارخانه گندله‌سازی …



 پروژه پایان دادن به حکومت‌های چپ‌گرا در آمریکای لاتین با مدیریت مارکو روبیو | آمریکا واقعاً دموکراسی را به ونزوئلا برمی‌گرداند؟
۳۶ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

پروژه پایان دادن به حکومت‌های چپ‌گرا در آمریکای لاتین با مدیریت مارکو روبیو | آمریکا واقعاً دموکراسی را به ونزوئلا برمی‌گرداند؟

اقتصادنیوز: به نظر می‌رسد چشم‌انداز دموکراسی در ونزوئلا رو به بهبود باشد. علتش هم این نیست که ترامپ یک‌دفعه به این موضوع علاقه‌مند شده باشد. به این دلیل است که به وزیر امور خارجه، مارکو روبیو، که واقعاً به فکر پایان دادن به دیکتاتوری‌های چپ‌گرا در آمریکای لاتین است، اختیارات نسبتاً گسترده‌ای داده تا از نفوذ عظیم آمریکا در پیگیری آن هدف استفاده کند.

 پزشکیان: منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تأمین نمی‌شود
۱۰ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

پزشکیان: منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تأمین نمی‌شود

تهران-ایرنا-رئیس جمهور با بیان اینکه رویکرد جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌الملل همواره صلح‌طلبانه و تعامل‌گرایانه بوده است و سفرای کشور باید این رویکرد را به‌درستی برای مردم دنیا تبیین کنند، گفت: منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تامین نخواهد شد، بلکه باید شرایطی ایجاد شود تا در یک تعامل هر دو کشور از منافع مشترک بهره‌مند شوند.

 اصغر فرهادی و مهاجرت تولید
۱ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

اصغر فرهادی و مهاجرت تولید

‌فرهادی برای «قصه‌های موازی» سه سال در آمریکا زندگی کرد، تحقیق کرد و نوشت

 جدول قیمت انواع برنج ایرانی؛ امروز ۵ شهریور ۱۴۰۵
۱ ساعت قبل / روزنامه تعادل

جدول قیمت انواع برنج ایرانی؛ امروز ۵ شهریور ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، وضعیت عرضه و تقاضا در بازار کالاهای اساسی حاکی از آن است که نرخ برنج ایرانی در ارقام مختلف، پس از یک دوره ثبات نسبی، موجی از نوسان...

 تاکید رییس اتاق اصناف ایران: کمبود کالا نداریم
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

تاکید رییس اتاق اصناف ایران: کمبود کالا نداریم

رئیس اتاق اصناف ایران، با تأکید بر اینکه هیچ کمبودی در تأمین کالاهای مورد نیاز مردم وجود ندارد، گفت: اصناف و بسیج با فعالیت شبانه‌روزی، افزایش ۳۰۰ درصدی تقاضا در سه روز نخست شرایط بحرانی را مدیریت کردند و اجازه ندادند قفسه فروشگاه‌ها خالی بماند.

 پاکستان با یک کشور عربی دیگر هم توافقنامه نظامی امضا کرد
۲۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پاکستان با یک کشور عربی دیگر هم توافقنامه نظامی امضا کرد

وزارتخانه‌های دفاع کویت و پاکستان با هدف تقویت همکاری‌های دفاعی و نظامی، توافقنامه‌ای مشترک امضا کردند؛ توافقی که بر افزایش هماهنگی عملیاتی، تبادل تجربیات و ارتقای آمادگی نیروهای مسلح دو کشور تمرکز دارد.



آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین

اگر فروشگاه دولتی قرار است در بازار نقش‌آفرین باشد، باید برای مردم مزیت ایجاد کند؛ وگرنه صرفِ داشتن تابلوی دولتی، نه قیمت را پایین می‌آورد و نه سفره مردم را رنگین‌تر می‌کند.
آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟
سایت اقتصاد ۲۴

آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟

پس از هفته‌ها سایه جنگ نظامی، حالا نبرد ایران و آمریکا وارد مرحله‌ای شده که در آن تحریم‌ها جای موشک‌ها را گرفته‌اند. واشنگتن با هدف قرار دادن شبکه مالی و نفتی ایران به دنبال افزایش فشار است و تهران نیز تنگه هرمز و ظرفیت‌های منطقه‌ای خود را به عنوان اهرم چانه‌زنی حفظ کرده است؛ معادله‌ای که پایان آن هنوز نامعلوم است.
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ مشاور قالیباف: مردم باعث گرانی شدند!

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی
سایت اقتصاد ۲۴

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی

صف‌های بنزین، تکذیب‌های دولتی و نگرانی از تغییر سهمیه‌ها بار دیگر پرونده قدیمی بحران انرژی در ایران را باز کرده و دولت میان فشار ناترازی و هراس از تبعات اجتماعی هرگونه تغییر در قیمت سوخت، به دنبال راهی برای عبور از بحرانی است که ریشه‌های آن به تصمیمات مجلس هفتم بازمی‌گردد.
سایت اکوایران

آمریکا در آستانه بحران بدهی؟

سایت عصرایران

محسن نامجو خواننده از بازگشت به ایران خبر داد: بودن در وطن از موسیقی مهم‌تر است