قیمت طلا امروز




 سایت اندیشه معاصر / ۶ ساعت قبل

ترکیب رسمی تراکتور و پرسپولیس

ترکیب رسمی تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر اعلام شد؛ اسامی بازیکنان اصلی دو تیم، تغییرات نکونام و تارتار و جزئیات دیدار حساس تبریز را بخوانید.
 ترکیب رسمی تراکتور و پرسپولیس

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ ترکیب رسمی تراکتور و پرسپولیس برای دیدار حساس هفته سوم لیگ برتر اعلام شد و جواد نکونام و مهدی تارتار با تصمیم هایی متفاوت تیم های خود را روانه زمین کردند. در ترکیب تراکتور، علیرضا بیرانوند درون دروازه قرار گرفته و شهریار مغانلو نیز در خط حمله به میدان می رود؛ در سوی مقابل، پیام نیازمند، علی علیپور و تیوی بیفوما از ابتدا برای پرسپولیس بازی خواهند کرد.

ترکیب تراکتور و پرسپولیس؛ دوئل حساس در تبریز

دیدار تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر فوتبال ایران در حالی برگزار می شود که هر دو تیم با کسب ۶ امتیاز از دو مسابقه نخست، شروعی قدرتمند در فصل جدید داشته اند. این مسابقه از ساعت ۱۸:۳۰ امروز دوشنبه ۲ شهریور در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار می شود و امیر عرب براقی قضاوت آن را برعهده دارد.

اهمیت این مسابقه فقط به سه امتیاز محدود نمی شود؛ سابقه تقابل های دو تیم، حضور چند بازیکن سابق پرسپولیس در ترکیب تراکتور و شرایط مناسب هر دو تیم باعث شده است ترکیب تراکتور و پرسپولیس از ساعت ها قبل مورد توجه هواداران قرار بگیرد.

در نهایت ترکیب رسمی دو تیم اعلام شد و مشخص شد جواد نکونام و مهدی تارتار برای این مسابقه چه تصمیمی گرفته اند. نکونام چند تغییر نسبت به ترکیب مورد انتظار ایجاد کرده و تارتار نیز با سه تغییر تیم خود را به میدان فرستاده است.

اندیشه.معاصر نوشت: نکته مهم در ترکیب تراکتور و پرسپولیس حضور چهره هایی است که سابقه بازی برای تیم مقابل را دارند؛ به همین دلیل عملکرد بازیکنانی مانند علیرضا بیرانوند و شهریار مغانلو می تواند یکی از جذاب ترین بخش های این مسابقه باشد. ترکیب رسمی تراکتور مقابل پرسپولیس

جواد نکونام برای مسابقه حساس برابر پرسپولیس، ترکیبی را انتخاب کرده که در آن چند تصمیم قابل توجه دیده می شود. علیرضا بیرانوند مطابق انتظار درون دروازه قرار گرفته و شجاع خلیل زاده و محمد دانشگر نیز دو مدافع مرکزی تراکتور هستند.

در سمت راست خط دفاع دانیال اسماعیلی فر قرار دارد و محمد نادری نیز در سمت چپ بازی می کند. در خط میانی، سید مهدی حسینی و اودیل جان خامروبکوف حضور دارند و مهدی شیری نیز در ترکیب اصلی قرار گرفته است.

امیرحسین حسین زاده و مسعود زائر کاظمینی دیگر مهره های هجومی …



 تقابل دو هم‌تیمی سابق در قامت سرمربی؛ یکی را انتظار داشتم، دیگری سورپرایزم کرد!
۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

تقابل دو هم‌تیمی سابق در قامت سرمربی؛ یکی را انتظار داشتم، دیگری سورپرایزم کرد!

رافائل بنیتس، در آستانه تقابل آلوارو آربلوا و ژابی آلونسو روی نیمکت فولام و چلسی، درباره تفاوت مسیر این دو بازیکن سابقش در دنیای مربیگری صحبت کرده است.

 دومین برد هندبالیست‌های نوجوانان در قهرمانی آسیا
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دومین برد هندبالیست‌های نوجوانان در قهرمانی آسیا

تیم ملی هندبال نوجوانان ایران در سومین دیدارش از مسابقات قهرمانی آسیا برابر کویت به برتری رسید.

 برگزاری مسابقه فوتبال دوستانه میان تیم‌های ملی ایران و ازبکستان
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

برگزاری مسابقه فوتبال دوستانه میان تیم‌های ملی ایران و ازبکستان

تیم ملی فوتبال ایران در ادامه برنامه‌های تدارکاتی خود برای فیفادی پیش‌رو، در دیداری دوستانه مقابل تیم ملی ازبکستان قرار می‌گیرد.

 سرسام‌آور! آزمون دو برابر طارمی دستمزد می‌گیرد
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

سرسام‌آور! آزمون دو برابر طارمی دستمزد می‌گیرد

ستاره تیم ملی ایران با انتقال به امارات درآمدزایی شگفت انگیزی خواهد داشت.

 کتک کاری عجیب در بازی شمس‌آذر و آلومینیوم +ویدیو
۱۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

کتک کاری عجیب در بازی شمس‌آذر و آلومینیوم +ویدیو

درگیری و کتک‌کاری بازیکنان دو تیم شمس‌آذر قزوین و آلومینیوم اراک در تونل ورزشگاه خبرساز شده است.

 توفیق اجباری
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

توفیق اجباری

بسته ماندن پنجره نقل‌وانتقالات استقلال، برخلاف تصور اولیه، به سکوی پرتاب این تیم تبدیل شده؛ تیمی که حالا با تکیه بر جوان‌ها، انضباط و اعتماد به داشته‌هایش، صدرنشینی را به نام خود زده است.



معجزه در قلب بحران
روزنامه توسعه ایرانی

معجزه در قلب بحران

آریا طاری روزهایی که هواداران استقلال با نگرانی اخبار محرومیت نقل وانتقالاتی باشگاه را دنبال می کردند و با حسرت به ریخت وپاش های
خاتون آسیایی
روزنامه توسعه ایرانی

خاتون آسیایی

سومین دوره رسمی لیگ قهرمانان زنان آسیا در حالی آغاز شد که یک نام آشنا به عنوان نماینده کشورمان در آن حضور داشت. تیمی که در ایران بااختلاف پرافتخارترین است و
سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟
خبرگزاری ایسنا

سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟

شکست برابر استقلال و تراکتور در هفته‌های دوم و سوم لیگ برتر، بار دیگر ضعف سپاهان در بازی‌های بزرگ را نمایان کرد؛ تیمی که در سال‌های اخیر هزینه زیادی برای ساختن یک تیم مدعی قهرمانی کرده اما همچنان نه در زمین راه‌حل مشخصی برای عبور از رقیبان اصلی دارد و نه در نقل‌وانتقالات توانسته نقاط ضعف خود را به‌طور کامل پوشش دهد.
علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟
سایت عصرایران

علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟

اگر سربازی رفتن او سایه جنگ را دور و ارز را ارزان و خودرو را سهل الوصول و ازدواج را ممکن می کند، برود! ما که بخیل نیستیم اما تو را به خدا سربازی رفتن آدم مشه...
من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!
سایت پارسینه

من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!

ایمان گودرزی؛پیشکسوت استقلال و پرسپولیس در کافه‌خبر از پشت‌پرده فوتبال ایران صحبت کرد؛ از ادعای تحمیل بازیکن به مربیان و انتقاد از مدیریت باشگاه‌ها گرفته تا روایت‌هایی کمتر شنیده‌شده از روزهای حضورش در پرسپولیس و استقلال.
آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید
خبرگزاری ایرنا

آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید

تهران- ایرنا- حذف ۶۰ درصد از جوانان کشتی آزاد ایران در براتیسلاوا زنگ خطری است که می‌تواند آینده پرافتخارترین رشته المپیکی ایران را تهدید کند.