قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱ ساعت قبل

قیمت دلار و طلا تا کجا می‌تواند بالا رود؟

قیمت دلار و طلا شهریور امسال را با فتح قله‌های جدید شروع کردند اما به خاطر دو عامل گردوخاک روزهای قبلی تاحدودی آرام گرفته است.
 قیمت دلار و طلا تا کجا می‌تواند بالا رود؟

اصلاح قیمت بازار یک روند عادی است و از یک طرف دیگر نمی‌توانیم تاثیر اخبار سیاسی و اقتصادی را نادیده بگیریم. از اینجا به بعد دو حالت وجود دارد. اگر بازار خبر خوب دریافت کند در نیمه دوم سال روند رشد قیمت‌ها سرعت کمتری دارد اما اگر سناریو دوم اجرایی شود، باید منتظر ثبت اعداد و ارقام جدیدی در بازار دلار و طلا باشیم.

دلار معاملات هفته پایانی آخر مرداد را در محدوده ۱۸۷ هزار تومان به پایان رساند اما اواسط هفته جاری با رشد تقاضا و افزایش نگرانی‌های سیاسی و اقتصادی تا محدوده ۲۰۴ هزار تومان پیش رفت. برخی گزارش‌های بازار نیز از ثبت نرخ‌های بالاتر در معاملات روز سه‌شنبه خبر دادند.

بازار طلا نیز هم‌زمان با رشد دلار حرکت کرد. هر گرم طلای ۱۸ عیار که هفته قبل حدود ۱۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان معامله می‌شد، تا محدوده ۲۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان بالا رفت و رکورد جدیدی به ثبت رساند. سکه امامی نیز از این روند جدا نماند و برای نخستین‌بار در کانال ۲۲۴ میلیون تومان خریدوفروش شد.

دلار و طلا چطور آرام گرفتند؟

بازار ارز و طلا پس از رشد سریع قیمت‌ها از عصر سه‌شنبه سوم شهریور روند دیگری را دنبال کردند. توقف روند صعودی قیمت دلار و طلا را می‌توانیم به خاطر دو عامل بدانیم.   دلیل اول اصلاح قیمت‌ها پس از یک روند صعودی است و دلیل دوم را باید اخبار سیاسی و اقتصادی جدید بدانیم.

اصلاح قیمت پس از رشد خیره‌کننده طلا و دلار یک اتفاق طبیعی است. در این حالت بخشی از معامله‌گران برای نگه‌داشتن سود فروشنده می‌شوند و همین موضوع سرعت افزایش قیمت را کم می‌کند. دلار از محدوده ۲۰۰ هزار تومان عقب نشست و طلا نیز تا نیمه ابتدایی کانال ۲۱ میلیون تومان پایین آمد.

اخبار سیاسی را هم نباید بدون اثبر بدانیم. سفر  عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان و بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان به تهران مورد توجه بازار قرار گرفت. سفر البوسعیدی برای روز سه‌شنبه ۳ شهریور برنامه‌ریزی شده بود و عاصم منیر نیز برای دیدار با مقام‌های ایرانی به تهران آمد.

عرضه شمش طلا از سوی بانک مرکزی یکی از عوامل ترمز گرفتن نرخ طلا ۱۸ عیار محسوب می‌شود

همزمان …



 مشمولان کالابرگ الکترونیکی بخوانند/ فقط تا ساعت ۲۴ امروز فرصت دارید
۱ ساعت قبل / روزنامه تعادل

مشمولان کالابرگ الکترونیکی بخوانند/ فقط تا ساعت ۲۴ امروز فرصت دارید

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، اعتبار کالابرگ الکترونیکی مردادماه در حالی به مراحل پایانی شارژ رسیده است که در مرحله سیزدهم، روند توزیع اعتبار نسبت به دوره‌های ق...

 نوجوانان بخوانند؛ چسب زخم‌ چاره هر زخم نیست
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

نوجوانان بخوانند؛ چسب زخم‌ چاره هر زخم نیست

وقتی زخم کوچکی داریم، چسب‌زخم عالی است؛ زخم را می‌پوشاند و از آن محافظت می‌کند. اما اگر مشکل عمیق‌تر باشد، پوشاندن آن به معنی درمان کردنش نیست.

 حق مون رو با زیر یک خم می‌گیریم| پیام پهلوانی تابلوهای شهری
۳۲ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حق مون رو با زیر یک خم می‌گیریم| پیام پهلوانی تابلوهای شهری

همزمان با روز ملی کشتی و سالروز تولد جهان‌پهلوان غلامرضا تختی، سازمان زیباسازی شهر تهران با نصب طرح تبلیغاتی بر روی تابلوهای سطح شهر، این روز را گرامی داشت.

 ایران و روسیه تسهیل صدور روادید را بررسی کردند
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

ایران و روسیه تسهیل صدور روادید را بررسی کردند

مقام‌های کنسولی ایران و روسیه در نشستی در مسکو، راه‌های تسریع صدور روادید، حل مسائل اتباع دو کشور و اجرای توافق‌های مرتبط با سفرهای گردشگری را بررسی کردند.

 پزشکیان: رویکرد ایران در عرصه بین‌الملل همیشه صلح‌طلبانه بوده است/ منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تامین نخواهد شد
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

پزشکیان: رویکرد ایران در عرصه بین‌الملل همیشه صلح‌طلبانه بوده است/ منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تامین نخواهد شد

رئیس‌جمهوری با بیان اینکه رویکرد ایران در عرصه بین‌الملل همواره صلح‌طلبانه و تعامل‌گرایانه بوده است، گفت: منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تامین نخواهد شد، بلکه باید شرایطی ایجاد شود تا در یک تعامل هر دو کشور از منافع مشترک بهره‌مند شوند.

 قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۵ شهریور 1405/ افزایش قیمت دینار
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۵ شهریور 1405/ افزایش قیمت دینار

اقتصادنیوز: هر دینار عراق امروز با افزایش نسبت به روز گذشته، 153.3 تومان نرخ‌گذاری شد.



آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین

اگر فروشگاه دولتی قرار است در بازار نقش‌آفرین باشد، باید برای مردم مزیت ایجاد کند؛ وگرنه صرفِ داشتن تابلوی دولتی، نه قیمت را پایین می‌آورد و نه سفره مردم را رنگین‌تر می‌کند.
آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟
سایت اقتصاد ۲۴

آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟

پس از هفته‌ها سایه جنگ نظامی، حالا نبرد ایران و آمریکا وارد مرحله‌ای شده که در آن تحریم‌ها جای موشک‌ها را گرفته‌اند. واشنگتن با هدف قرار دادن شبکه مالی و نفتی ایران به دنبال افزایش فشار است و تهران نیز تنگه هرمز و ظرفیت‌های منطقه‌ای خود را به عنوان اهرم چانه‌زنی حفظ کرده است؛ معادله‌ای که پایان آن هنوز نامعلوم است.
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ مشاور قالیباف: مردم باعث گرانی شدند!

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی
سایت اقتصاد ۲۴

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی

صف‌های بنزین، تکذیب‌های دولتی و نگرانی از تغییر سهمیه‌ها بار دیگر پرونده قدیمی بحران انرژی در ایران را باز کرده و دولت میان فشار ناترازی و هراس از تبعات اجتماعی هرگونه تغییر در قیمت سوخت، به دنبال راهی برای عبور از بحرانی است که ریشه‌های آن به تصمیمات مجلس هفتم بازمی‌گردد.
سایت اکوایران

آمریکا در آستانه بحران بدهی؟

سایت عصرایران

محسن نامجو خواننده از بازگشت به ایران خبر داد: بودن در وطن از موسیقی مهم‌تر است