
به گزارش بورس نیوز ، قیمت نفت برنت کاهش یافت. قیمت هر بشکه نفت خام برنت با معادل ۰.۳ درصد کاهش به ۹۲.۱۴ دلار رسید، در حالی که نفت خام وست تگزاس اینترمدیت (WTI) با معادل ۰.۰۷ درصد رشد، ۸۵.۰۷ دلار معامله شد.
کارشناسان کالای گروه آیانجی در یادداشت روز سهشنبه خود نوشتند: به نظر میرسد بازار تحتتأثیر فشار اقتصادی بیشتر واشنگتن علیه ایران قرار نگرفته است و معاملهگران تلاش آمریکا برای ترغیب شرکا به قطع تجارت با ایران را اقدامی حاشیهای میدانند، نه عاملی که بتواند بازار را به حرکت درآورد.
اسکات بسنت، وزیر خزانهداری آمریکا، روز دوشنبه از گسترش تحریمها برای قطع شریانهای اقتصادی ایران خبر داد تا به جنگ بین دو کشور پایان دهد. او به کشورها هشدار داد که باید روابط تجاری خود با ایران را قطع کنند، در غیر این صورت خطر حذف از نظام مالی مبتنی بر دلار را خواهند داشت.
با این حال، بسنت از شناسایی کشورهای هدف یا اعلام زمان اجرای این تحریمها خودداری کرد و گفت که به جای آن به کشورها فرصت خواهد داد تا با دستورالعمل جدید هماهنگ شوند.
تیم واترر، تحلیلگر ارشد بازار در کیسیام، گفت: به نظر میرسد بازار نفت فشار اقتصادی را در مقایسه با اقدام نظامی، مسیری با ریسک کمتر برای عرضه فیزیکی نفت ارزیابی میکند و به همین دلیل واکنش اولیه قیمت نفت کاهشی بود.
در تأکید بر این تهدیدها، سازمان عملیات دریایی تجاری بریتانیا (UKMTO) اعلام کرد که روز سهشنبه یک نفتکش در فاصله حدود ۹ مایل دریایی (۱۶.۷ کیلومتر) از شمال شرق «عشقیشه» در عمان، مورد اصابت یک پرتابه ناشناس قرار گرفته است.
ایران همچنان بر حق خود برای تسلط بر تنگه استراتژیک هرمز تأکید دارد؛ تنگهای که پیش از شروع جنگ در فوریه، معمولاً …












