قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۶ ساعت قبل

معاینه پزشکی ۴۱ درصد متقاضیان حج ۱۴۰۶ | فرصت تعیین استطاعت تا پایان شهریور

معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر از مراجعه بیش از ۲۷ هزار متقاضی حج ۱۴۰۶ برای انجام معاینات پزشکی خبر داد و گفت: تاکنون استطاعت جسمی و سلامت ۲۱ هزار و ۶۲۵ نفر تأیید و نتایج آنان به سازمان حج و زیارت اعلام شده است.
 معاینه پزشکی ۴۱ درصد متقاضیان حج ۱۴۰۶ | فرصت تعیین استطاعت تا پایان شهریور

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اکبر جنگجو، با اشاره به روند معاینات پزشکی متقاضیان حج ۱۴۰۶، از متقاضیان خواست با توجه به محدودیت زمانی، هرچه سریع‌تر برای انجام معاینات پزشکی و مراحل تکمیلی آن اقدام کنند.

وی گفت: تاکنون ۶۶ هزار و ۲۴۸ متقاضی حج ۱۴۰۶ از سوی سازمان حج و زیارت برای انجام معاینات پزشکی به مرکز پزشکی حج و زیارت معرفی شده‌اند که بخشی از آنان از جاماندگان حج ۱۴۰۵ و بخشی نیز از سایر اولویت‌های اعلام‌شده از سوی سازمان حج و زیارت هستند.

جنگجو افزود: از مجموع متقاضیان معرفی‌شده، تاکنون ۲۷ هزار و ۲۹۴ نفر برای انجام معاینات به پزشکان مرکز پزشکی حج و زیارت در سراسر کشور مراجعه کرده‌اند که ۴۱.۸ درصد درصد متقاضیان را شامل می‌شود. همچنین ۵۹.۲ درصد، معادل ۳۹ هزار و ۵۴ نفر، هنوز برای انجام معاینات مراجعه نکرده‌اند.

معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت با اشاره به فعالیت ۳۰۳ پزشک در سراسر کشور اظهار کرد: پزشکان متخصص داخلی، طب اورژانس، بیماری‌های عفونی، متخصصان ریه و پزشکان عمومی در فرآیند معاینات متقاضیان مشارکت دارند و برای تمامی استان‌ها و شهرستان‌ها پزشک در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: تاکنون استطاعت جسمی و سلامت ۲۱ هزار و ۶۲۵ نفر از متقاضیان مورد تأیید قرار گرفته و نتیجه آن برای انجام مراحل بعدی به سازمان حج و زیارت ارسال شده است.

جنگجو با تأکید بر ضرورت مراجعه سریع متقاضیان گفت: با توجه به اینکه امسال معاینات پزشکی پیش از پرداخت هزینه انجام می‌شود، فرصت مناسبی برای متقاضیان فراهم شده است؛ با این حال، فرصت اعلام استطاعت جسمی به سازمان حج و زیارت تا پایان شهریورماه است و تأخیر بیشتر در انجام معاینات می‌تواند روند تخصیص سهمیه و اقدامات بعدی را با چالش مواجه کند.



 زنگ خطر فرونشست در تهران به صدا درآمد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

زنگ خطر فرونشست در تهران به صدا درآمد

معاون وزیر صمت و رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور با بیان اینکه زنگ خطر فرونشست در تهران به صدا درآمده است، گفت: پدیده فرونشست در استان تهران و هم شهرستان‌های شهریار، ورامین جنوبی و بخش‌های جنوبی شهر تهران به دلیل افت زیاد سطح آب و برداشت بی‌رویه در حال گسترش و از حاشیه شهر به داخل محدوده پیشروی کرده است.

 انسجام ملی در دوران پساجنگ
۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انسجام ملی در دوران پساجنگ

طی یک سال گذشته، جامعه ایران همزمان با چند بحران درهم‌تنیده مواجه بوده است: جنگ‌های تحمیلی ۱۲‌روزه و ۴۱‌روزه با ائتلاف آمریکا و اسرائیل موسوم به جنگ رمضان در اسفند ۱۴۰۴ و فروردین ۱۴۰۵، تشدید تحریم‌های اقتصادی، بازگشت محاصره دریایی در تنگه هرمز و اختلال در ترانزیت نفت و کالا، و در کنار همه اینها، تورمی که بر اساس برآورد صندوق بین‌المللی پول در سال گذشته به حدود ۵۰.۹ درصد رسید و برای سال‌جاری نیز بالا پیش‌بینی می‌شود.

 تجربه گردشگری با مترو در بازوی پیام رسان بله
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تجربه گردشگری با مترو در بازوی پیام رسان بله

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه از راه‌اندازی دو بخش جدید «گردشگری با مترو» و «دوچرخه‌سواری با مترو» در بازوی اطلاع‌رسانی این شرکت در پیام‌رسان بله خبر داد.

 زلنسکی در روز استقلال اوکراین: صلح می‌‎خواهیم، تسلیم نمی‌شویم
۴ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

زلنسکی در روز استقلال اوکراین: صلح می‌‎خواهیم، تسلیم نمی‌شویم

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین، در سی‌وپنجمین سالگرد استقلال این کشور اعلام کرد اوکراین خواهان صلح است، اما حاضر نیست برای پایان جنگ به هر قیمتی در برا...

 فیلم ضجه های مادر پسر گمشده در رشت  / امیرمهدی 14 ساله کجاست ؟! / کمکم کنید
۴ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم ضجه های مادر پسر گمشده در رشت / امیرمهدی 14 ساله کجاست ؟! / کمکم کنید

حوادث رکنا: امیرمهدی، نوجوان 14 ساله اهل رشت، از روز شنبه در منطقه حمیدیان پارهبیجار ناپدید شده و خانوادهاش با انتشار درخواست کمک، از شهروندان و نیروهای امدادی خواستار یاری برای یافتن او هستند.

 زاکانی: 200هزار موتور برقی برای کاهش مصرف سوخت تأمین می‌کنیم - تسنیم
۵۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

زاکانی: 200هزار موتور برقی برای کاهش مصرف سوخت تأمین می‌کنیم - تسنیم

شهردار تهران از تفاهم با دولت برای تأمین 200هزار موتور برقی با هدف کاهش مصرف سوخت خبر داد.



فرار بیمه‌ها از پرداخت هزینه درمان
سایت روزنامه سازندگی

فرار بیمه‌ها از پرداخت هزینه درمان

فرزانه ترکان، متخصص پزشکی فیزیکی و توان‌بخشی در گفت‌وگو با «سازندگی» مطرح کرد:
سایت فرارو

واکنش‌ها به کافه بابک زنجانی؛ «این است درد ما و فرق ما»

از چوبه دار تا روبانِ افتتاح/ وقتی «بابک زنجانی» برای اقتصاد ایران قهوه «VIP» سرو می‌کند!
سایت فرارو

از چوبه دار تا روبانِ افتتاح/ وقتی «بابک زنجانی» برای اقتصاد ایران قهوه «VIP» سرو می‌کند!

افتتاح کافه VIP بابک زنجانی، فراتر از یک رویداد تجاری، یک دهن‌کجی آشکار به مردم خسته‌ای است که تاوان تحریم و تورم را می‌دهند.
کارگران به تدریج بی‌دندان می‌شوند!
سایت آفتاب نیوز

کارگران به تدریج بی‌دندان می‌شوند!

هزینۀ سنگین ترمیم دندان، پوشش محدود بیمه و ظرفیت ناکافی درمانگاه‌های تأمین اجتماعی، بسیاری از بیمه‌شدگان کم‌درآمد را به انتخابی تلخ میان پرداخت هزینه‌های سنگ...
خبرگزاری مهر

برای املاک دارای سند سبز حتی قولنامه هم امضا نکنید!

تقلب کنکوری‌ها زیر تیغ قانون؛ از جریمه تا محرومیت
سایت دیدبان ایران

تقلب کنکوری‌ها زیر تیغ قانون؛ از جریمه تا محرومیت

شرکت فردی به جای داوطلب در کنکور، فقط یک تقلب ساده نیست؛ قانونی که می‌تواند این میانبر را به جریمه، محرومیت و حتی پرونده قضایی تبدیل کند.