مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی از حضور ۲ هزار جوان داوطلب از سراسر کشور در روزهای پایانی ماه صفر در کنار نیروهای امداد و نجات و داوطلبان خراسان رضوی خبر داد تا به زائران رضوی خدمت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید علی منیری، افزود: فعالیتهای این جمعیت در روزهای آخر ماه صفر بر سه محور اصلی امداد جادهای، خدمات به مسافران و حمایت از زائران پیاده تفکیک میشود.
وی با اشاره به اهمیت محورهای مواصلاتی مشهد تاکید کرد: سه محور داورزن - سبزوار، گناباد - بجستان و قوجان به مشهد که مجموعا ۸۸۸ کیلومتر از پرترددترین و حساسترین مسیرهای استان را در بر میگیرند در اولویت عملیاتی قرار دارند.
منیری افزود: با همکاری اورژانس در هر ۱۰ کیلومتر از مسیرهای پرخطر و هر ۱۵ کیلومتر از مسیرهای عادی پستهای امداد و نجات مستقر شدهاند.
…









![[کامران نرجه] ذینفعان تأمین اجتماعی صبور باشند](/news/u/2026-08-23/ettelaat-n4nc3.jpg)


