قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

هر ایرانی، چهار ساعت زندگی آنلاین/ اینستاگرام پادشاه شبکه‌های اجتماعی میان ایرانیان

تحریریه آوش/ بر اساس یافته‌های ایسپا، ۵۷.۱ درصد کاربران در یک سال گذشته خرید اینترنتی انجام داده‌اند و ۵۵.۵ درصد نیز از خدمات حمل‌ونقل آنلاین مانند اسنپ و تپسی استفاده کرده‌اند. آموزش مجازی با ۳۷.۹ درصد در رتبه بعد قرار دارد و پس از آن رزرو بلیت و اقامتگاه با ۱۷.۹ درصد و خدمات نظافت و تعمیرات با ۸.۹ درصد دیده می‌شود
 هر ایرانی، چهار ساعت زندگی آنلاین/ اینستاگرام پادشاه شبکه‌های اجتماعی میان ایرانیان

صبح با تلفن همراهش تاکسی اینترنتی می‌گیرد، در مسیر اینستاگرام را مرور می‌کند، ظهر خرید خانه را از یک فروشگاه آنلاین سفارش می‌دهد، عصر در یک کلاس مجازی شرکت می‌کند و شب فیلم مورد علاقه‌اش را از یک پلتفرم نمایش خانگی می‌بیند. این تصویر، دیگر روایت زندگی گروه کوچکی از کاربران حرفه‌ای اینترنت نیست؛ بلکه بخشی از سبک زندگی میلیون‌ها ایرانی است. 

یافته‌های تازه مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) نشان می‌دهد حدود ۸۹ درصد مردم ایران از اینترنت استفاده می‌کنند و کاربران ایرانی به طور متوسط روزانه ۴ ساعت و ۳ دقیقه در فضای آنلاین حضور دارند. اما اهمیت این عدد، فقط در طول زمان استفاده نیست؛ بلکه در این واقعیت نهفته است که اینترنت دیگر صرفاً ابزاری برای ارتباط یا سرگرمی نیست و آرام‌آرام به زیرساخت زندگی روزمره تبدیل شده است.

اگر تا یک دهه پیش، اینترنت بیشتر با ایمیل، جست‌وجو یا شبکه‌های اجتماعی شناخته می‌شد، امروز بخش مهمی از فعالیت‌های روزانه مردم از خرید و حمل‌ونقل گرفته تا آموزش، سرگرمی و حتی دریافت خدمات، به فضای دیجیتال منتقل شده است. داده‌های ایسپا نیز دقیقاً همین تغییر را روایت می‌کند؛ تغییری که شاید بتوان آن را «دیجیتالی شدن زندگی روزمره ایرانیان» نامید. 

از خرید تا تاکسی؛ اینترنت وارد زندگی شد

نگاهی به فعالیت کاربران در یک سال گذشته نشان می‌دهد اینترنت در ایران دیگر فقط محلی برای مصرف محتوا نیست؛ بلکه به بستری برای انجام کارهای روزمره تبدیل شده است. 

بر اساس یافته‌های ایسپا، ۵۷.۱ درصد کاربران در یک سال گذشته خرید اینترنتی انجام داده‌اند و ۵۵.۵ درصد نیز از خدمات حمل‌ونقل آنلاین مانند اسنپ و تپسی استفاده کرده‌اند. آموزش مجازی با ۳۷.۹ درصد در رتبه بعد قرار دارد و پس از آن رزرو بلیت و اقامتگاه با ۱۷.۹ درصد و خدمات نظافت و تعمیرات با ۸.۹ درصد دیده می‌شود.

این اعداد، تصویری متفاوت از نقش اینترنت در جامعه ایران ارائه می‌دهد. اینترنت دیگر تنها جایی برای گفت‌وگو یا تماشای عکس و فیلم نیست؛ بلکه بخشی از اقتصاد روزمره خانواده‌ها شده است. از سفارش کالا گرفته تا جابه‌جایی در شهر، از یادگیری مهارت‌های جدید تا برنامه‌ریزی سفر، بخش قابل توجهی از خدماتی که تا چند سال پیش به حضور فیزیکی نیاز داشت، امروز تنها با چند لمس روی صفحه تلفن …



 عزیزم طلسمت کرده اند؛ برای آزاد شدنت صفحه ام را فالو کن و 600میلیون بزن به کارتم
۲۳ دقیقه قبل / سایت عصرایران

عزیزم طلسمت کرده اند؛ برای آزاد شدنت صفحه ام را فالو کن و 600میلیون بزن به کارتم

رمال‌ها ظاهرا از کوچه‌ها و خانه‌های مخفی کوچ کرده‌اند و حالا کسب‌وکارشان را به اینستاگرام و شبکه‌های اجتماعی منتقل کرده‌اند؛ با این تفاوت که امروز دیگر فقط ر...



 کشف سکه و سفالینه از سه حفار غیرمجاز در مهدیشهر
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

کشف سکه و سفالینه از سه حفار غیرمجاز در مهدیشهر

فرمانده انتظامی مهدیشهر از دستگیری سه حفار غیر مجاز در فولاد محله خبر داد و گفت: از این متهمان سه سکه عتیقه و سفالینه کشف شد.

 شهردار تهران: ظرفیت‌های پایتخت را برای ارتقای سلامت مردم به میدان می‌آوریم | طرح ساخت ۱۰ مجتمع آموزشی را آغاز کردیم
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

شهردار تهران: ظرفیت‌های پایتخت را برای ارتقای سلامت مردم به میدان می‌آوریم | طرح ساخت ۱۰ مجتمع آموزشی را آغاز کردیم

علیرضا زاکانی، شهردار تهران، با تأکید بر ظرفیت‌های مدیریت شهری برای تقویت نظام سلامت، از پیشنهادهایی برای همکاری در حوزه‌های پیشگیری، بهداشت محیط، پزشک خانواده، پرونده سلامت و گردشگری سلامت خبر داد و گفت: تهران می‌تواند الگویی برای سایر شهرها باشد.

 آسیب‌‌شناسی اقتصاد سیاسی ایران در نسبت با مقاومت |  انصاف نیوز
۱۶ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

آسیب‌‌شناسی اقتصاد سیاسی ایران در نسبت با مقاومت | انصاف نیوز

دکترمحمدحسن علایی، جامعه‌شناس در یادداشتی با عنوان «آسیب‌‌شناسی اقتصاد سیاسی ایران در نسبت با مقاومت» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت:

 رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان

طی امروز(۳۱ مرداد) در ۵ استان کرمان، هرمزگان، فارس، خراسان شمالی و رضوی رگبار باران در ساعات بعد از ظهر رخ می‌دهد.

 وزیر بهداشت: پزشک کامل فقط درمانگر نیست؛ باید دردهای اجتماعی مردم را هم ببیند
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

وزیر بهداشت: پزشک کامل فقط درمانگر نیست؛ باید دردهای اجتماعی مردم را هم ببیند

وزیر بهداشت با تأکید بر نقش اجتماعی جامعه پزشکی گفت: پزشک کامل تنها به درمان بیماری‌ها نمی‌پردازد، بلکه دغدغه سلامت جامعه، فقر، سوءتغذیه، آلودگی هوا، سوءمصرف مواد و آسیب‌های اجتماعی را دارد و در کنار مردم می‌ایستد.

 تشکیل پرونده قضایی برای کشته شدن خرس
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

تشکیل پرونده قضایی برای کشته شدن خرس

رییس اداره نظارت بر امور حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل از کشته شدن یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر شلیک با اسلحه در شهرستان مشگین‌شهر خبر داد.



چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی | انصاف نیوز

سایت گیل خبر (گیلان) نوشت: «در ماه‌های اخیر، با افزایش نگرانی شهروندان رشت و برخی شهرهای دیگر استان درباره مصرف گل در بعضی از پارک‌ها و کافه‌ها که جزو اماکن عمومی محسوب می‌شوند، روبرو هستیم. مصرف آزادانه و بدون قبح گل توسط برخی جوانان در اماکن عمومی، امنیت روانی و آرامش شهروندان را با چالش‌های مختلفی مواجه کرده و پاتوق و تجمع مصرف‌کنندگان در این مکان‌ها را یک آسیب اجتماعی جدی می‌نامند.
پیامدهای حقوقی طلاق صوری
روزنامه ستاره صبح

پیامدهای حقوقی طلاق صوری

پدیده‌ای به نام «طلاق صوری» در مرز میان حقوق، معیشت و اخلاق اجتماعی، موضوع خانواده ایرانی شده است. در این وضعیت، طلاق نه ناشی از فروپاشی عاطفی یا تصمیم واقعی زوجین برای پایان زندگی مشترک، بلکه گاه به عنوان راهکاری برای دستیابی به حمایت‌ اقتصادی و اجتماعی، از جمله برخورداری از مستمری والدین متوفی و مزایای قانونی، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
سرمقاله خراسان/ منافع شهر معطل بازی تاج و تخت! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله خراسان/ منافع شهر معطل بازی تاج و تخت! | آخرین خبر

خراسان/ «منافع شهر معطل بازی تاج و تخت!» عنوان یادداشت روز در روزنامه خراسان ت که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: ۶۳ طرح و لایحه روی زمین مانده است، قوای نظارت بر عملکرد مدیریت شهری، لنگ است و پارلمان شهری مشهد به معنای واقعی کلمه قفل شده؛ آن هم نه به این دلیل که مسئله‌ای درباره آن‌ها وجود دارد،
از آتش تا آرامش نظام سلامت ایران چگونه تاب آورد؟
سایت ایران آنلاین

از آتش تا آرامش نظام سلامت ایران چگونه تاب آورد؟

جنگ‌های ۱۲ و ۴۰ روزه، زیرساخت‌های سلامت کشور را با یکی از کم‌سابقه‌ترین آزمون‌های خود مواجه کرد، اما نظام بهداشت و درمان، همزمان با تحمل خسارت حدود ۸ هزار میلیارد تومانی ناشی از حمله به بیش از ۲۰۰ مرکز بهداشتی، بیش از ۷۰ بیمارستان و حدود ۳۰۰ آمبولانس، روند ارائه خدمات حیاتی به مردم را متوقف نکرد.
ظرفیت‌های اجتماعی در بازآفرینی اقتصادی ایران پس از جنگ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

ظرفیت‌های اجتماعی در بازآفرینی اقتصادی ایران پس از جنگ - مردم سالاری آنلاین

رویترز در گزارشی، اقتصاد ایران را فروپاشیده توصیف کرده و از آسیب زیرساخت ها، قطع ...
آموزش در خانه یا خانه‌نشینی آموزش
روزنامه آرمان امروز

آموزش در خانه یا خانه‌نشینی آموزش

روح‌اله رضاعلی آرمان امروز : چند سالی است در حوزه مشاوره تحصیلی و انتخاب رشته با دانش‌آموزان و خانواده‌های بسیاری گفت‌وگو می‌کنم. امسال در میان گفت‌وگو با دانش‌آموزان پایه دوازدهم و والدین آنها، با موضوعی مواجه شدم که به نظرم نیازمند تأمل جدی است: هوم‌اسکولینگ یا آموزش در خانه. به نظر می‌رسد آموزش در خانه، [ ]