جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
خِلاط (مُتَبّلَ لَبو)
● مواد لازم:
▪ چغندر پخته شده (لبو): ۲۰۰ گرم؛
▪ ماست: ۱ لیوان؛
▪ اَرده: ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری؛
▪ سیر: ۱ حبه کوچک (رنده شده)؛
▪ نمک: به مقدار لازم؛
▪ آب لیمو: به میزان لازم؛
● طرز تهیه:
لبو را ریز رنده می کنیم. ارده، ماست، نمک، آب لیمو و سیر رنده شده را به آن اضافه می کنیم، خوب هم می زنیم تا تمام مواد با هم خوب مخلوط شوند. مقدار ارده، ماست و سیر مصرف شده در این غذا به ذائقه شما بستگی دارد. توصیه می کنیم این مواد را کم کم به لبو اضافه کنید و در صورت دلخواه مقدار آن را کم یا زیاد کنید.
▪ نکته:
اَردۀ پایه بسیاری از غذاها و پیش غذاهای عربی است، می توانید برای تهیه بسیاری از غذاهای عربی از آن استفاده کنید.
منبع : خانواده ما
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
عراق انتخابات دانشگاه تهران حماس حسن روحانی مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت دولت سیزدهم رهبر انقلاب مجلس شهید مطهری
ایران بارش باران هواشناسی یسنا هلال احمر قوه قضاییه روز معلم تهران سیل معلم پلیس شهرداری تهران
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان قیمت دلار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی سایپا کارگران ارز
عمو پورنگ سریال موسیقی پردیس پورعابدینی تلویزیون صداوسیما عفاف و حجاب مسعود اسکویی سینمای ایران سینما
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه اوکراین چین نوار غزه انگلیس
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر تراکتور جواد نکونام بازی سپاهان لیگ برتر ایران رئال مادرید
هوش مصنوعی کولر گوگل تلفن همراه همراه اول تبلیغات اینستاگرام اپل
خواب فشار خون کبد چرب چاقی رابطه جنسی