جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
فالوده
فالوده در واقع نوعی بستنی است که شیر در ترکیب آن به کار نرفته است. فالوده شیرازی یکی از معروفترین فالوده های کشور است که از رشته های باریک و بلند نشاسته تشکیل شده است. فالوده یزدی نوع دیگری از فالوده است که رشته های ضخیم و کوتاه تری دارد.
برای تهیه فالوده شیرازی، گندم را دو سه روزی در آب خیس می کنند تا سبوس آن جدا شود، خمیر سفید باقی مانده را در دستگاهی به شکل سیلندری که انتهایش پر از سوراخ است می ریزند (شبیه چرخ گوشت) و رشته هایی را که از سوراخ ها بیرون می آید به آب یخ اضافه می کنند تا منجمد شود، سپس رشته ها را در شیره شکر یا انواع میوه ها می خوابانند تا برای خوردن آماده شود. طعم هایی که می شود به فالوده اضافه کرد این هاست: آب لیمو، به لیمو، آب شاتوت، گلاب، عرق های گیاهی مثل شاه تره و شاه نسترن.
منبع : کلوب
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران غزه روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
یسنا هلال احمر قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
حقوق بازنشستگان بانک مرکزی دولت سیزدهم قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران
سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین حماس اوکراین نوار غزه چین ترکیه انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن طوفان الاقصی
استقلال فوتبال علی خطیر پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه