یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
فالوده
فالوده در واقع نوعی بستنی است که شیر در ترکیب آن به کار نرفته است. فالوده شیرازی یکی از معروفترین فالوده های کشور است که از رشته های باریک و بلند نشاسته تشکیل شده است. فالوده یزدی نوع دیگری از فالوده است که رشته های ضخیم و کوتاه تری دارد.
برای تهیه فالوده شیرازی، گندم را دو سه روزی در آب خیس می کنند تا سبوس آن جدا شود، خمیر سفید باقی مانده را در دستگاهی به شکل سیلندری که انتهایش پر از سوراخ است می ریزند (شبیه چرخ گوشت) و رشته هایی را که از سوراخ ها بیرون می آید به آب یخ اضافه می کنند تا منجمد شود، سپس رشته ها را در شیره شکر یا انواع میوه ها می خوابانند تا برای خوردن آماده شود. طعم هایی که می شود به فالوده اضافه کرد این هاست: آب لیمو، به لیمو، آب شاتوت، گلاب، عرق های گیاهی مثل شاه تره و شاه نسترن.
منبع : کلوب
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس مجلس شورای اسلامی ایران حجاب شورای نگهبان دولت دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد رئیسی رئیس جمهور جنگ
تهران هواشناسی شهرداری تهران پلیس دستگیری وزارت بهداشت سیل قتل سلامت کنکور آتش سوزی سازمان هواشناسی
قیمت دلار مالیات قیمت خودرو خودرو دلار بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا سایپا مسکن ارز ایران خودرو
زنان سریال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تلویزیون یمن تئاتر سینمای ایران قرآن کریم سریال پایتخت فیلم موسیقی سینما
سازمان سنجش کنکور ۱۴۰۳ خورشید
اسرائیل فلسطین رژیم صهیونیستی غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس عربستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران تراکتور سپاهان رئال مادرید
فناوری همراه اول گوگل تبلیغات اپل سامسونگ ناسا آیفون بنیاد ملی نخبگان دانش بنیان
سازمان غذا و دارو خواب بارداری دندانپزشکی مالاریا