چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
اثر ضد سرطانی ترکیبات موجود درادویه
تركیبات موجود درادویهها خاصـیـت ضد سرطانی دارد. نتیجه مـطالـعـه چند تـن از پژوهـشگـران دانـشگـاه عـلـوم پزشكـی شـهیـد بهشتی حـاكـیسـت رژیمـهـای غذایی غنی درادویـه به همراه مصرف میوه و سبزی عاملی محافـظت كننده برای پیشگـیـری از بروز سرطان است. برپایه نتیجه این تحقیق مـواد مـوجـود در برخی انواع ادویهها مانند زیره, زعفـران, دارچین,زنجفیل, زردچوبه و گشنیز به عنوان محافظت كننده های شیمیایی در برابر سرطان موثرند. به گفته این محققان میزان مصرف ادویه هـا در رژیم غذایی روزانه باید بین ۲۰ تـا ۲۵ گرم باشد.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم ایران معلمان رهبر انقلاب نیکا شاکرمی دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی مجلس بابک زنجانی حجاب شورای نگهبان شهید مطهری
تهران هواشناسی شهرداری تهران سیل پلیس علیرضا زاکانی آموزش و پرورش قوه قضاییه بارش باران سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار ایران خودرو دولت قیمت طلا بانک مرکزی سایپا بازار خودرو کارگران تورم
فضای مجازی تلویزیون رادیو سریال سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم تئاتر موسیقی نون خ
دانش بنیان مکزیک
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین آمریکا غزه جنگ غزه نوار غزه روسیه چین حماس عربستان اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس تراکتور رئال مادرید بایرن مونیخ سپاهان لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس
همراه اول وزیر ارتباطات دبی پهپاد تبلیغات اپل ناسا نخبگان گوگل ماه
کبد چرب میوه دیابت کاهش وزن ویتامین بیماری قلبی مسمومیت خواب قهوه طول عمر