دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
بستنی سنتی
نوع مقدار
شیر پر چرب ۱ لیتر
شکر ۵۰۰ گرم
زعفران به مقدار لازم
ثعلب ۱ قاشق غذاخوری
گلاب نصف استکان
خامه معمولی ۱۰۰ گرم
خلال پسته ۵۰ گرم
اول شکر و ثعلب را مخلوط کرده و داخل شیر می ریزیم و بعد مقدار لازم زعفران به آن اضافه می کنیم و بعد گلاب را به آن اضافه می کنیم و در داخل فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند و بعد مایع آماده شده را هر ده دقیقه یکبار مخلوط می کنیم تا سفت شود و خامه یخ زده را به صورت ریز شده به مایع اضافه و خلال پسته را به آن اضافه می کنیم تا شش ساعت بعد قابل مصرف شود.
منبع : شبکه جهانی جام جم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی انتخابات مجلس دوازدهم
قتل فضای مجازی هواشناسی تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران آتش سوزی
خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون سینمای ایران سینما نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما کتاب موسیقی مهران غفوریان سریال
معماری
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام مهدی طارمی سپاهان رئال مادرید بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال
باتری گوگل آیفون اینستاگرام سامسونگ مایکروسافت اپل عکاسی ناسا
چای کاهش وزن فشار خون توت فرنگی سیگار کبد چرب