یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
جوجه کباب
● مواد لازم :
▪ جوجه متوسط یك عدد
▪ پیاز سه تا چهار عدد
▪ آب لیمو یك استكان
▪ كره ۱۵۰ گرم
▪ زعفران یك قاشق سوپخوری
▪ نمك و فلفل به مقدار مورد نیاز
● طرز تهیه :
پس از تمیز كردن و شستن كامل جوجه, آن را قطعه قطعه كنید و از شب قبل در مخلوط پیاز رنده شده, آب لیمو, فلفل و نمك بخوابانید و در یخچال قرار دهید.
جوجه را به ۵ قسمت به شكل دو ران, دو بال با مقداری گوشت سینه, و سینه تقسیم كنید. استخوان را از ماهیچه ران جدا كند و در صورت كه جوجه درشت است سنه و ران را با چاقو چندین برش بزنید تا حرارت به مغز گوشت برسد. روز بعد, قطعههای مرغ را به سیخ بكشید و با قلم مو مقداری كره آب كرده روی سطح گوشت بمالید. سیخها را ابتدا در حرارت تند زغال پشت و رو كنید و پس از آن كه گوشتها خود را گرفتند, آنها را در حرارت ملایم, كباب كنید.
هنگام كباب كردن بهتر است مرتب روی سطح گوشتها كره آبكرده به همراه مقدار كمی آب لیمو بمالید. پس از اینكه قطعههای جوجه كاملا برشته شد, زعفران را در سه تا چهار قاشق غذا خوری آب گرم حل كنید و روی مرغها بمالید و آنها را از سیخ درآورید.
منبع : میکرو فارس
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان ترکیه دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم افغانستان مجلس
سیل هواشناسی تهران شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی یسنا آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم بانک مرکزی بازار خودرو حقوق بازنشستگان ارز
مسعود اسکویی تلویزیون صدا و سیما جهان حج مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه حماس روسیه آمریکا انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان رئال مادرید لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
آیفون اینستاگرام دیابت اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون گرما