دوشنبه, ۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 27 May, 2024
مجله ویستا
حلوای سه رنگ
شرح حال این غذا:
مواد لازم:
آرد گندم نیم کیلوگرم
پودر شکر نیم کیلوگرم
روغن جامد ۳۲۵ گرم
آب یک لیوان
هل کوبیده نصف قاشق سوپخوری
زعفران حل در نصف لیوان آبجوش نصف قاشق چایخوری
کاکائو ۱,۵ قاشق سوپخوری
شکر ۱,۵ قاشق سوپخوری
خلال بادام و خلال پسته جهت تزئین به مقدار کافی
نایلون تمیز یک قطعه
دستور تهیه: ابتدا شکر و کاکائو را در نیم لیوان آب جوش حل کنید و آرد را درحدی که کرم رنگ شود بدون روغن تفت دهید، ظرف را از روی حرارت برداشته و سپس آرد را الک کنید. مجدداً ظرف آرد را روی حرارت بگذارید و روغن را بیفزائید و خوب مخلوط کنید. شکر و یک لیوان آبجوش را مخلوط کنید و به حلوا بیفزائید، پس از مخلوط کردن از روی حرارت بردارید. حلوا را هم بزنید تا خودش را بگیرد. سپس آنرا به سه قسمت مساوی تقسیم نموده و به طریق زیر عمل کنید.
یک قسمت را با زعفران آبکرده و قسمت دوم را با محلول شکر و کاکائو خوب مخلوط کنید و قسمت سوم را نیز به همان رنگ کرم روشن باقی بگذارید و با کمی پودر هل مخلوط کنید. سطح یک سینی بزرگ و مسطح را کمی چرب کنید و حلوای ساده را در سینی بریزید و بصورت یکنواخت پهن کنید. حلوای کاکائو را روی یک قطعه نایلون مانند قسمت اول پهن کنید و سپس با دقت این حلوا را روی حلوای ساده برگردانید. حلوای زعفرانی را هم روی نیلون باز کنید و روی حلوای کاکائو قرار دهید. سپس روی آنرا با خلال پسته و بادام تزئین کرده و بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن، حلوا را به شکل لوزی برش بزنید و سرو کنید.
مواد لازم:
آرد گندم نیم کیلوگرم
پودر شکر نیم کیلوگرم
روغن جامد ۳۲۵ گرم
آب یک لیوان
هل کوبیده نصف قاشق سوپخوری
زعفران حل در نصف لیوان آبجوش نصف قاشق چایخوری
کاکائو ۱,۵ قاشق سوپخوری
شکر ۱,۵ قاشق سوپخوری
خلال بادام و خلال پسته جهت تزئین به مقدار کافی
نایلون تمیز یک قطعه
دستور تهیه: ابتدا شکر و کاکائو را در نیم لیوان آب جوش حل کنید و آرد را درحدی که کرم رنگ شود بدون روغن تفت دهید، ظرف را از روی حرارت برداشته و سپس آرد را الک کنید. مجدداً ظرف آرد را روی حرارت بگذارید و روغن را بیفزائید و خوب مخلوط کنید. شکر و یک لیوان آبجوش را مخلوط کنید و به حلوا بیفزائید، پس از مخلوط کردن از روی حرارت بردارید. حلوا را هم بزنید تا خودش را بگیرد. سپس آنرا به سه قسمت مساوی تقسیم نموده و به طریق زیر عمل کنید.
یک قسمت را با زعفران آبکرده و قسمت دوم را با محلول شکر و کاکائو خوب مخلوط کنید و قسمت سوم را نیز به همان رنگ کرم روشن باقی بگذارید و با کمی پودر هل مخلوط کنید. سطح یک سینی بزرگ و مسطح را کمی چرب کنید و حلوای ساده را در سینی بریزید و بصورت یکنواخت پهن کنید. حلوای کاکائو را روی یک قطعه نایلون مانند قسمت اول پهن کنید و سپس با دقت این حلوا را روی حلوای ساده برگردانید. حلوای زعفرانی را هم روی نیلون باز کنید و روی حلوای کاکائو قرار دهید. سپس روی آنرا با خلال پسته و بادام تزئین کرده و بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن، حلوا را به شکل لوزی برش بزنید و سرو کنید.
منبع : روجین سایت مازندران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات ریاست جمهوری ایران مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی شهدای خدمت رئیسی انتخابات ریاست جمهوری 1403
تهران هواشناسی قتل افزایش حقوق بازنشستگان سازمان هواشناسی پلیس شهرداری تهران دستگیری فضای مجازی وزارت بهداشت آتش سوزی کنکور
دولت سیزدهم خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو مسکن قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو بازار خودرو بورس حقوق بازنشستگان تورم
بازیگر تلویزیون تالار وحدت موسیقی سینما هنرمندان سینمای ایران سریال رسانه ملی جشنواره کن قرآن کریم تئاتر
دانشگاه آزاد اسلامی جراحی شورای عالی انقلاب فرهنگی دانش بنیان ربات
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه روسیه رفح آمریکا حماس ترکیه جنگ غزه نوار غزه چین
فوتبال پرسپولیس استقلال مهدی طارمی لیگ برتر تیم ملی والیبال ایران لیگ برتر ایران جواد نکونام والیبال استقلال خوزستان باشگاه پرسپولیس بازی
هوش مصنوعی سامسونگ اینستاگرام ایلان ماسک اپل اسنپ ماهواره گوگل واتساپ مایکروسافت
چاقی نمک آلزایمر تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو سکته مغزی استرس کاهش وزن افسردگی