سه شنبه, ۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 28 May, 2024
مجله ویستا
کوفته تبریزی
شرح حال این غذا:
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده (کم چربی)۷۵۰ گرم
آردنخودچی ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
تخم مرغ پخته شده سفت ۵ عدد
پیاز سرخ کرده ۵ قاشق سوپخوری
زرد چوبه به مقدار کافی
آلو ۳۰۰ گرم
گردو خرد شده ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار کافی
دستور تهیه: تخممرغها را در ظرفی میشکنیم نمک و فلفل و آرد نخودچی را داخل تخم مرغها میریزیم و کمی زعفران اضافه مینماییم گوشت چرخ کرده را داخل مایه ریخته و با مقدار کافی آب مایه را مخلوط مینمائیم. اگر مایه کمی سفت شد مقداری دیگر آب اضافه مینماییم و مالش میدهیم. سپس پیاز خرد شده را با زردچوبه مخلوط نموده و ۷لیوان آب روی آن میریزیم و با کمی نمک و فلفل روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید. میتوان از مایه گلولههایی به بزرگی پرتقالهای درشت تهیه نمود و در آب جوشان وارد نمود و یا میتوان تمام مایه را فقط یک گلوله کاملا درشت تهیه کرد در این صورت باید پارچه نازک سفیدی را داخل پیاله بزرگی قرار داده و مایه را داخل پارچه به بزرگی همان پیاله به شکل گرد آماده میکنیم و در صورت تمایل در وسط مایه جوجه پخته استخوان گرفته و سایر مواد را که در بالا ذکر شده قرار میدهیم. در هر حال تمام مواد داخل کوفته باید کاملا در کوفته پوشیده بماند سپس کوفته بزرگ را داخل پارچه پیچیده و سر پارچه را جمع کرده, گره میزنیم و با همان پارچه داخل آب و پیاز که در حال جوش است میاندازیم, آب کوفته باید روی آن را بگیرد و میگذاریم کوفته آهسته بجوشد تا بپزد و آب آن تا حدود ۲ تا ۳ لیوان بشود در صورت تمایل میتوان کمی رب گوجهفرنگی نیز اضافه نمود بعد از اینکه کوفته کاملا پخت آن را از پارچه خارج کرده در ظرف مناسب قرار داده و آب کوفته را روی آن میریزیم.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده (کم چربی)۷۵۰ گرم
آردنخودچی ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
تخم مرغ پخته شده سفت ۵ عدد
پیاز سرخ کرده ۵ قاشق سوپخوری
زرد چوبه به مقدار کافی
آلو ۳۰۰ گرم
گردو خرد شده ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار کافی
دستور تهیه: تخممرغها را در ظرفی میشکنیم نمک و فلفل و آرد نخودچی را داخل تخم مرغها میریزیم و کمی زعفران اضافه مینماییم گوشت چرخ کرده را داخل مایه ریخته و با مقدار کافی آب مایه را مخلوط مینمائیم. اگر مایه کمی سفت شد مقداری دیگر آب اضافه مینماییم و مالش میدهیم. سپس پیاز خرد شده را با زردچوبه مخلوط نموده و ۷لیوان آب روی آن میریزیم و با کمی نمک و فلفل روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید. میتوان از مایه گلولههایی به بزرگی پرتقالهای درشت تهیه نمود و در آب جوشان وارد نمود و یا میتوان تمام مایه را فقط یک گلوله کاملا درشت تهیه کرد در این صورت باید پارچه نازک سفیدی را داخل پیاله بزرگی قرار داده و مایه را داخل پارچه به بزرگی همان پیاله به شکل گرد آماده میکنیم و در صورت تمایل در وسط مایه جوجه پخته استخوان گرفته و سایر مواد را که در بالا ذکر شده قرار میدهیم. در هر حال تمام مواد داخل کوفته باید کاملا در کوفته پوشیده بماند سپس کوفته بزرگ را داخل پارچه پیچیده و سر پارچه را جمع کرده, گره میزنیم و با همان پارچه داخل آب و پیاز که در حال جوش است میاندازیم, آب کوفته باید روی آن را بگیرد و میگذاریم کوفته آهسته بجوشد تا بپزد و آب آن تا حدود ۲ تا ۳ لیوان بشود در صورت تمایل میتوان کمی رب گوجهفرنگی نیز اضافه نمود بعد از اینکه کوفته کاملا پخت آن را از پارچه خارج کرده در ظرف مناسب قرار داده و آب کوفته را روی آن میریزیم.
منبع : روجین سایت مازندران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی مجلس سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی شهدای خدمت رئیسی انتخابات ریاست جمهوری 1403
تهران سلامت قتل هواشناسی پلیس افزایش حقوق بازنشستگان شهرداری تهران دستگیری فضای مجازی وزارت بهداشت سازمان هواشناسی آتش سوزی
حقوق بازنشستگان خودرو بانک مرکزی دولت سیزدهم قیمت خودرو مسکن قیمت طلا قیمت دلار تورم بورس بازار خودرو بازنشستگان
بازیگر تلویزیون تالار وحدت سینما رسانه ملی موسیقی سینمای ایران سریال قرآن کریم
دانشگاه آزاد اسلامی جراحی شورای عالی انقلاب فرهنگی دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی روسیه فلسطین غزه جنگ غزه آمریکا رفح ترکیه نوار غزه چین اوکراین
فوتبال پرسپولیس لیگ برتر مهدی طارمی بارسلونا بازی لیگ برتر ایران جواد نکونام تیم ملی والیبال ایران استقلال خوزستان والیبال باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی سامسونگ ایلان ماسک اپل اینستاگرام ماهواره گوگل شرکت های دانش بنیان واتساپ
آلزایمر کودک کاهش وزن تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو استرس سکته مغزی افسردگی