سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
کوفته تبریزی
شرح حال این غذا:
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده (کم چربی)۷۵۰ گرم
آردنخودچی ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
تخم مرغ پخته شده سفت ۵ عدد
پیاز سرخ کرده ۵ قاشق سوپخوری
زرد چوبه به مقدار کافی
آلو ۳۰۰ گرم
گردو خرد شده ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار کافی
دستور تهیه: تخممرغها را در ظرفی میشکنیم نمک و فلفل و آرد نخودچی را داخل تخم مرغها میریزیم و کمی زعفران اضافه مینماییم گوشت چرخ کرده را داخل مایه ریخته و با مقدار کافی آب مایه را مخلوط مینمائیم. اگر مایه کمی سفت شد مقداری دیگر آب اضافه مینماییم و مالش میدهیم. سپس پیاز خرد شده را با زردچوبه مخلوط نموده و ۷لیوان آب روی آن میریزیم و با کمی نمک و فلفل روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید. میتوان از مایه گلولههایی به بزرگی پرتقالهای درشت تهیه نمود و در آب جوشان وارد نمود و یا میتوان تمام مایه را فقط یک گلوله کاملا درشت تهیه کرد در این صورت باید پارچه نازک سفیدی را داخل پیاله بزرگی قرار داده و مایه را داخل پارچه به بزرگی همان پیاله به شکل گرد آماده میکنیم و در صورت تمایل در وسط مایه جوجه پخته استخوان گرفته و سایر مواد را که در بالا ذکر شده قرار میدهیم. در هر حال تمام مواد داخل کوفته باید کاملا در کوفته پوشیده بماند سپس کوفته بزرگ را داخل پارچه پیچیده و سر پارچه را جمع کرده, گره میزنیم و با همان پارچه داخل آب و پیاز که در حال جوش است میاندازیم, آب کوفته باید روی آن را بگیرد و میگذاریم کوفته آهسته بجوشد تا بپزد و آب آن تا حدود ۲ تا ۳ لیوان بشود در صورت تمایل میتوان کمی رب گوجهفرنگی نیز اضافه نمود بعد از اینکه کوفته کاملا پخت آن را از پارچه خارج کرده در ظرف مناسب قرار داده و آب کوفته را روی آن میریزیم.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده (کم چربی)۷۵۰ گرم
آردنخودچی ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
تخم مرغ پخته شده سفت ۵ عدد
پیاز سرخ کرده ۵ قاشق سوپخوری
زرد چوبه به مقدار کافی
آلو ۳۰۰ گرم
گردو خرد شده ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار کافی
دستور تهیه: تخممرغها را در ظرفی میشکنیم نمک و فلفل و آرد نخودچی را داخل تخم مرغها میریزیم و کمی زعفران اضافه مینماییم گوشت چرخ کرده را داخل مایه ریخته و با مقدار کافی آب مایه را مخلوط مینمائیم. اگر مایه کمی سفت شد مقداری دیگر آب اضافه مینماییم و مالش میدهیم. سپس پیاز خرد شده را با زردچوبه مخلوط نموده و ۷لیوان آب روی آن میریزیم و با کمی نمک و فلفل روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید. میتوان از مایه گلولههایی به بزرگی پرتقالهای درشت تهیه نمود و در آب جوشان وارد نمود و یا میتوان تمام مایه را فقط یک گلوله کاملا درشت تهیه کرد در این صورت باید پارچه نازک سفیدی را داخل پیاله بزرگی قرار داده و مایه را داخل پارچه به بزرگی همان پیاله به شکل گرد آماده میکنیم و در صورت تمایل در وسط مایه جوجه پخته استخوان گرفته و سایر مواد را که در بالا ذکر شده قرار میدهیم. در هر حال تمام مواد داخل کوفته باید کاملا در کوفته پوشیده بماند سپس کوفته بزرگ را داخل پارچه پیچیده و سر پارچه را جمع کرده, گره میزنیم و با همان پارچه داخل آب و پیاز که در حال جوش است میاندازیم, آب کوفته باید روی آن را بگیرد و میگذاریم کوفته آهسته بجوشد تا بپزد و آب آن تا حدود ۲ تا ۳ لیوان بشود در صورت تمایل میتوان کمی رب گوجهفرنگی نیز اضافه نمود بعد از اینکه کوفته کاملا پخت آن را از پارچه خارج کرده در ظرف مناسب قرار داده و آب کوفته را روی آن میریزیم.
منبع : روجین سایت مازندران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست