دوشنبه, ۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 27 May, 2024
مجله ویستا
بهترین گوشت
گوشت مرغ و ماهی به دلیل مقادیر پایین کلسترولی که دارند برای کاهش چربی خون توصیه می شوند از این رو توصیه می شود تا بیشتر از مرغ خصوصاً سینه مرغ و ماهی استفاده کنند، البته بهترین روش پخت برای این مواد غذایی کباب و یا آبپز کردن است.
از آنجائی که ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا۳ است میتواند سطوح کلسترول تری گلیسرید و حتی فشار خون را بکاهد و امکان چسبندگی پلاکت ها را کم کند.به علاوه ماهی غنی از پروتئین و ویتامین های گروه B و فقیر از چربی های اشباع است بنابراین خوردن ماهی ۲ تا۳ بار در هفته به عنوان بخشی از یک برنامه غذایی سالم،الزامی است در حالی که گوشت قرمز در مقایسه یا سایر انواع گوشت ها، کالسترول بالاتریدارد و برای افرادی که چربی خون بالا دارند توصیه نمی شود در رژیم این افراد مصرف گوشت قرمز هفته ای یک بار و آن هم فقط در یک وعده غذایی مجاز است.
نویسنده مطلب :رضا دهقان
منبع : سایت تغذیه و رژیم درمانی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی انتخابات ریاست جمهوری ایران انتخابات مجلس سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی شهدای خدمت رئیسی رهبر انقلاب
تهران هواشناسی قتل فضای مجازی پلیس شهرداری تهران سازمان هواشناسی وزارت بهداشت بیمارستان مشهد کنکور بارش باران
دولت سیزدهم خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت طلا مسکن قیمت دلار ایران خودرو بازار خودرو بورس تورم حقوق بازنشستگان
تلویزیون سینما هنرمندان موسیقی سریال تئاتر سینمای ایران جشنواره کن کتاب قرآن کریم بازیگر دفاع مقدس
اینترنت فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شورای عالی انقلاب فرهنگی دانش بنیان فضا
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه جنگ غزه روسیه آمریکا حماس ترکیه رفح نوار غزه اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال مهدی طارمی جواد نکونام تیم ملی والیبال ایران لیگ برتر لیگ برتر ایران والیبال استقلال خوزستان باشگاه پرسپولیس بازی
هوش مصنوعی سامسونگ کودکان اپل ایلان ماسک اینستاگرام تسلا ماهواره اسنپ گوگل واتساپ مایکروسافت
چاقی کودک نمک لاغری تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو کاهش وزن استرس آلزایمر افسردگی