پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
برای تهیه انواع مربا نکات زیر را رعایت کنیم
- میوه را از نوع سالم و بهطور متوسط رسیده انتخاب کنید تا مربای آن خوشرنگتر و خوش طعمتر باشد و برای مدت بیشتری قابل نگهداری باشد.
- هر بار بیش از ۲ یا ۳ کیلو تهیه نکنید.
- مقدار شکری که در تهیه مربا مورد استفاده قرار میگیرد بستگی بهطول مدت نگهداری مربا دارد. چنانچه قصد دارید برای مدت زیادی آن را نگه دارید، مقدار شکر بایستی حدود ۵/۱ برابر میوه باشد.
- اگر میوه آبدار است و نیاز به اضافه کردن آب ندارد، باید میوه و شکر را با هم مخلوط کرده و برای مدت ۲۴ ساعت کنار گذاشته شوند تا مقداری از آب به خارج تراوش کند.
- تهیه مربا از میوه ترش بایستی در کمترین مدت ممکن صورت گیرد. به همین دلیل بهتر است شربت قند قبلاً پخته و قوام آورده شود و میوه ترش برای مدت کوتاهی در آن بپزد.
- جهت جلوگیری از از شکرک زدن مرباها، باید به مربا کمی اسید (آبلیمو یا جوهر لیمو) اضافه کرد. بهتر است این عمل در پایان مرحله پخت مربا صورت گیرد.
- جدا کردن کف از روی مربا باید در پایان کار صورت گیرد. جهت جلوگیری از تولید کف، میتوان به اندازه یک قاشق کره به آن اضافه کرد.
- پخت مربا بایستی سریع با شعله زیاد و منظم و ضمن هم زدن مرتب با کفگیر صورت گیرد. هر چه میوه ریزتر باشد، عمل حرارت دادن باید سریعتر انجام شود. در مورد میوههای درشت عمل پخت به آهستگی صورت میگیرد تا آب میوه بهراحتی وارد شربت شده و قند شربت نیز به داخل میوه نفوذ پیدا کند.
- طبخ مربا بایستی در ظرف در باز صورت گیرد.
- مرباها را در ظروف شیشهای کوچک بریزید تا بدین ترتیب پس از هر بار بازکردن در آن، طی مدت کوتاهی تمام شود.
- نگهداری مربا باید در مکانی سرد و خشک صورت گیرد.
- هر بار بیش از ۲ یا ۳ کیلو تهیه نکنید.
- مقدار شکری که در تهیه مربا مورد استفاده قرار میگیرد بستگی بهطول مدت نگهداری مربا دارد. چنانچه قصد دارید برای مدت زیادی آن را نگه دارید، مقدار شکر بایستی حدود ۵/۱ برابر میوه باشد.
- اگر میوه آبدار است و نیاز به اضافه کردن آب ندارد، باید میوه و شکر را با هم مخلوط کرده و برای مدت ۲۴ ساعت کنار گذاشته شوند تا مقداری از آب به خارج تراوش کند.
- تهیه مربا از میوه ترش بایستی در کمترین مدت ممکن صورت گیرد. به همین دلیل بهتر است شربت قند قبلاً پخته و قوام آورده شود و میوه ترش برای مدت کوتاهی در آن بپزد.
- جهت جلوگیری از از شکرک زدن مرباها، باید به مربا کمی اسید (آبلیمو یا جوهر لیمو) اضافه کرد. بهتر است این عمل در پایان مرحله پخت مربا صورت گیرد.
- جدا کردن کف از روی مربا باید در پایان کار صورت گیرد. جهت جلوگیری از تولید کف، میتوان به اندازه یک قاشق کره به آن اضافه کرد.
- پخت مربا بایستی سریع با شعله زیاد و منظم و ضمن هم زدن مرتب با کفگیر صورت گیرد. هر چه میوه ریزتر باشد، عمل حرارت دادن باید سریعتر انجام شود. در مورد میوههای درشت عمل پخت به آهستگی صورت میگیرد تا آب میوه بهراحتی وارد شربت شده و قند شربت نیز به داخل میوه نفوذ پیدا کند.
- طبخ مربا بایستی در ظرف در باز صورت گیرد.
- مرباها را در ظروف شیشهای کوچک بریزید تا بدین ترتیب پس از هر بار بازکردن در آن، طی مدت کوتاهی تمام شود.
- نگهداری مربا باید در مکانی سرد و خشک صورت گیرد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی تهران پلیس قوه قضاییه پلیس راهور زلزله شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا کارگران تورم
سریال نمایشگاه کتاب جواد عزتی عفاف و حجاب تلویزیون فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین انگلیس اوکراین ترکیه نتانیاهو یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر تراکتور لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی هواپیما تلفن همراه اپل اینستاگرام گوگل همراه اول واکسن تبلیغات ناسا عیسی زارع پور
کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن بیماری قلبی دیابت مسمومیت داروخانه