دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
پودینگ هویج و برنج
● مواد لازم:
▪ هویج ۱۲ عدد
▪ برنج ۷۵/۰ فنجان
▪ شکر ۲ قاشق مرباخوری
▪ چاشنی هندی یک قاشق سوپخوری
▪ آب ۳ فنجان
▪ کره ۳ قاشق سوپخوری
▪ تخممرغ ۳ عدد
▪ نمک ۵/۱قاشق مرباخوری
● طرز تهیه:
هویج، برنج و نمک را به مدت ۲۰ دقیقه در آب گرم بپزید تا نرم شود. سپس آن را از آب جدا کرده و با فشار از یک الک بگذرانید تا به صورت پوره در آید. سپس کره، شکر و جوز هندی و تخممرغ را مخلوط پوره نموده و بچشید آنگاه مخلوط را روی یک ظرف که قبلا با کره چرب شده است ریخته و این ظرف را روی دیگچه پر از آب گرم که در یک اجاق ۳۰۰ درجه حرارت قرار دارد مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا بپزد.
منبع : روزنامه تهران امروز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب حج آمریکا مجلس شورای اسلامی دولت شورای نگهبان حجاب دولت سیزدهم جنگ رسانه حسین امیرعبداللهیان
هواشناسی تهران شهرداری تهران قتل فضای مجازی آموزش و پرورش سیلاب سلامت شهرداری سازمان هواشناسی باران آتش سوزی
قیمت دلار ایران خودرو قیمت طلا خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان مسکن تورم قیمت
تئاتر محمدعلی علومی سریال تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی دفاع مقدس صدا و سیما موسیقی سینما مهران غفوریان
مغز دانش بنیان فضا
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه حماس فلسطین جنگ غزه روسیه طوفان الاقصی نتانیاهو اوکراین نوار غزه طالبان
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نساجی عبدالله ویسی رئال مادرید لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام بازی بارسلونا
اپل مایکروسافت سامسونگ آیفون گوگل باتری پهپاد عکاسی ناسا
سازمان غذا و دارو رژیم غذایی بیمه سیگار کاهش وزن توت فرنگی دندانپزشکی فشار خون