پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
مجله ویستا


ماهی غذای سلامتی


ماهی غذای سلامتی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۸/۲۱
رده دیویی : ۶۴۱.۶۹۲
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۸۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۱۵۸۶-۸-۵

روش‌های تشخیص ماهی تازه و فاسد, نحوه پاک کردن ماهی, چگونگی طبخ انواع ماهی‌ها و طرز تهیه سالاد, سوپ و ساندویچ با استفاده از گوشت ماهی, مطالب کتاب را تشکیل می‌دهد .این مطالب به گونه آموزشی بیان شده است .