سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
فیله ماهی با ژامبون گوشت
● مواد لازم :
▪ فیله ماهی شیر :۱۵ عدد(به صورت برید ه شده)
▪ خامه :چهار قاشق غذاخوری
▪ ژامبون گوشت : ۱۵ ورق
▪ جعفری خردشده :۲ قاشق غذاخوری
▪ پنیر پیتزای رنده شده :۱۵۰ گرم
▪ آبلیمو :۱ قاشق خوری
▪ شوید تازه: چند برگ
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
● طرز تهیه:
فیله های ماهی را به صورت انگشتی بریده و به آن نمک و فلفل و آبلیمو میزنیم و به همراه شوید تازه داخل کاغذ آلومینیوم میپیچیم و درب آن را می بندیم.این بسته را به مدت ۵ دقیقه داخل قابلمه آب جوش قرار میدهیم و درب آن را به صورت بسته میگذاریم بپزد.سپس ماهی را از کاغذ خارج کرده آب ماهی را در ظرف دیگری جمع میکنیم.خامه را به آن می افزاییم.سس مورد نظر را به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم جوشانده سپس به آن نمک و فلفل و آبلیمو میزنیم.بعد از آن وسط هر ژامبون را یک تکه فیله ماهی گذاشته و آن را پیچانده در ظرف پیرکس که چرب شده میگذاریم.روی ژامبون ها را سس میریزیم و پنیر پیتزای رنده شده و جعفری خرد شده را روی آن میپاشیم و به مدت ده دقیقه با درجه حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت میپزیم.
http://gourmand.blogfa.com/۸۶۱۰.aspx
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا رافائل گروسی اصفهان دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی رهبر انقلاب دولت محمد اسلامی شورای نگهبان مجلس رسانه
هواشناسی تهران شهرداری تهران حجاب قتل دادگاه آموزش و پرورش قوه قضاییه وزارت بهداشت فضای مجازی شهرداری پلیس
خودرو مالیات سایپا قیمت خودرو مسکن قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان بورس
نمایشگاه کتاب تلویزیون سینما سریال افعی تهران دفاع مقدس تئاتر نمایشگاه کتاب تهران فیلم سینمای ایران کتاب موسیقی
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان فضا
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه رفح چین نوار غزه طوفان الاقصی اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس ذوب آهن لیگ برتر نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی رئال مادرید سپاهان جواد نکونام
هوش مصنوعی سامسونگ ناسا آیفون مایکروسافت اپل گوگل باتری فضاپیما اندروید ماهواره
بیماران خاص مواد غذایی رژیم غذایی زیبایی بیمه ویتامین کاهش وزن دندانپزشکی