جمعه, ۱۳ مهر, ۱۴۰۳ / 4 October, 2024
مجله ویستا
وضعیت میکروبی سسهای سالاد
سسهای آماده جهت سالاد مانند مایونز که در سطح تجارتی تهیه میشود حاوی سرکه(اسید استیک) یا آب لیمو به عنوان نگاهدرنده است. اگر مقدار اسید استیک از ۱/۵درصد تجاوز کند، محصول نهایی قابل مصرف نبوده و طعم آن نامطلوب است و اگر از مقدار فوق خیلی کمتر باشد سس زود فاسد میشود. طبق آزمایش و تجربیات انجام شده قابلیت نگهداری مایونز آماده در شرایط مناسب و سرما بین سه تا شش ماه است.
سس مایونز حالت خامهای و رنگ زرد بسیار کمرنگ با طعم ملایم داشته، PHآن معمولا بین ۳/۶تا ۴است که بیشتر مربوط به وجود اسید استیک به مقدار ۰/۵تا ۱/۲درصد است. وجود این اسید و سایر اسیدهای آلی برای طعم و مزه سس و نگاهداری آن ضروری میباشد. به هر حال اغلب بنزووات سدیم و یا سربات پتاسیم به عنوان نگاهدارنده به سس مایونز اضافه میشود میزان روغن مایع محتوی سس از ۶۵تا ۸۰درصد متغیر است. در فاز آب مقدار نمک طعام حدود ۹تا ۱۱درصد و شکر ۷تا ۱۰درصد میباشد. میکروارگانیزمهای موجود در سس از اجزای ترکیب دهنده آن، وسایل و تجهیزات تولید و از هوا منشأ میگیرند. تعدادی از میکروارگانیزمها میتوانند در PHپایین این فراورده زنده بمانند و معمولا به تعداد بسیارکم در سس وجود دارند
منبع : واحد مرکزی خبر
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست