چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
وضعیت میکروبی سسهای سالاد
سسهای آماده جهت سالاد مانند مایونز که در سطح تجارتی تهیه میشود حاوی سرکه(اسید استیک) یا آب لیمو به عنوان نگاهدرنده است. اگر مقدار اسید استیک از ۱/۵درصد تجاوز کند، محصول نهایی قابل مصرف نبوده و طعم آن نامطلوب است و اگر از مقدار فوق خیلی کمتر باشد سس زود فاسد میشود. طبق آزمایش و تجربیات انجام شده قابلیت نگهداری مایونز آماده در شرایط مناسب و سرما بین سه تا شش ماه است.
سس مایونز حالت خامهای و رنگ زرد بسیار کمرنگ با طعم ملایم داشته، PHآن معمولا بین ۳/۶تا ۴است که بیشتر مربوط به وجود اسید استیک به مقدار ۰/۵تا ۱/۲درصد است. وجود این اسید و سایر اسیدهای آلی برای طعم و مزه سس و نگاهداری آن ضروری میباشد. به هر حال اغلب بنزووات سدیم و یا سربات پتاسیم به عنوان نگاهدارنده به سس مایونز اضافه میشود میزان روغن مایع محتوی سس از ۶۵تا ۸۰درصد متغیر است. در فاز آب مقدار نمک طعام حدود ۹تا ۱۱درصد و شکر ۷تا ۱۰درصد میباشد. میکروارگانیزمهای موجود در سس از اجزای ترکیب دهنده آن، وسایل و تجهیزات تولید و از هوا منشأ میگیرند. تعدادی از میکروارگانیزمها میتوانند در PHپایین این فراورده زنده بمانند و معمولا به تعداد بسیارکم در سس وجود دارند
منبع : واحد مرکزی خبر
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا غزه بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب لایحه بودجه 1403
روز معلم سلامت هواشناسی تهران قوه قضاییه سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی دستگیری شورای شهر تهران پلیس
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی ایران خودرو کارگران سایپا دلار قیمت طلا بازار خودرو مالیات تورم
سریال تلویزیون سینمای ایران سینما موسیقی دفاع مقدس رسانه ملی تئاتر فیلم کتاب
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه نوار غزه حماس روسیه عربستان یمن ترکیه افغانستان نتانیاهو اوکراین
فوتبال استقلال رئال مادرید پرسپولیس بایرن مونیخ سپاهان تراکتور لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
اینستاگرام اپل تبلیغات گوگل ناسا سامسونگ آیفون همراه اول ماه
بارندگی دیابت کاهش وزن ویتامین مسمومیت قهوه خواب بارداری کبد چرب