پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا


نگرشی بر تولید و فرآوری قارچ خوراکی


تاریخ نشر : ۸۴۰۷۰۳
تیراژ : ۱۰۰۰
تعداد صفحه : ۱۰۶
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۹۴۱۰۹-۵-۳
رده دیویی : ۶۳۵.۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : رقعی
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : شفایی - فاطمه حمیرا

کتاب حاضر متضمن اطلاعاتی درباره‌ی تولید و فرآوری قارچ خوراکی است که در آن از شناخت، تاریخچه و تشریح خصوصیات قارچ خوراکی با ترکیبات غذایی قارچ خوراکی، سیستم‌های کشت قارچ خوراکی، مراحل پرورش قارچ خوراکی، آفات و بیماری‌ها، سیستم‌های تهویه، نیازهای غذایی قارچ خوراکی، نگهداری، حمل و نقل و کنترل کیفیت قارچ خوراکی و روش‌های نگهداری قارچ خوراکی، سخن به میان آمده است.