چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
بورانی بادمجان
● موادلازم:
▪ بادمجان سرخ شده ده عدد
▪ آب گوجهفرنگی یک لیوان
▪ سیر سه حبه (سه پر)
▪ پیاز سرخ شده دوقاشق غذاخوری
▪ روغن مایع دوقاشق غذاخوری
▪ نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
● طرز تهیه:
سیر را خرد کرده ودر روغن سرخ میکنیم تا کمی طلایی شود. پیازسرخ شده را به آن اضافه کرده و نمک و زردچوبه و فلفل میزنیم و بادمجانهای سرخ شده را در ظرف میچینیم و روی آن آب گوجهفرنگی میریزیم و نصف لیوان هم آب اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم بادمجانها کاملن پخته شود وآب آن خشک شود.
بعد از پختن بادمجانها آنها را در داخل ظرف له میکنیم بطوری که بادمجان و آب گوجه فرنگی کاملن مخلوط شود.
این غذا بسیار سریع و راحت آماده میشود و خیلی خوشمزه است. به جای آب گوجه فرنگی میتوانید گوجهفرنگیها را بصورت حلقهحلقه روی بادمجانها بچینید و در انتها بعد از پختن همراه بادمجانها له کنید. اگر گوجهفرنگی هم در دسترس نبود از یک قاشق رب گوجهفرنگی استفاده کنید.
منبع : شیندخت
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا غزه مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب لایحه بودجه 1403
روز معلم سلامت زنان تهران هواشناسی قوه قضاییه شهرداری تهران سیل فضای مجازی دستگیری شورای شهر تهران آموزش و پرورش
بانک مرکزی دلار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو سایپا ایران خودرو قیمت طلا بازار خودرو مالیات تورم ارز
سریال تلویزیون سینمای ایران سینما تئاتر موسیقی کتاب فیلم دفاع مقدس نون خ
اسرائیل جنگ غزه رژیم صهیونیستی فلسطین نوار غزه حماس روسیه عربستان یمن نتانیاهو افغانستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان بایرن مونیخ تراکتور باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا اپل گوگل پهپاد همراه اول آیفون ماه
داروخانه مسمومیت دیابت قهوه کاهش وزن بارداری خواب سلامت روان آلزایمر