دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا
قارچ پفکی
● مواد لازم:
▪ قارچ تمیز و ریز شده: ۲۰۰ گرم
▪ روغن: ۳ قاشق غذاخوری
▪ پیاز کوچک و ریزشده: ۱ عدد
▪ پنیر پیتزا: ۵۰ گرم
▪ زرده تخممرغ: ۲ عدد
▪ جعفری ریز شده: ۲ قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل: به مقدار لازم
▪ فلفل قرمز: به مقدار لازم
● طرز تهیه:
در یک ماهیتابه متوسط ابتدا کره را آب کنید ودر آن قارچ و پیاز را روی حرارت متوسط تفتدهید تا رنگ آن طلایی شود، سپس شعله فر راروشن کنید.
سپس در یک کاسه متوسط پنیر، زردههایتخممرغ، جعفری و نمک و فلفل را با یکدیگرخوب به هم بزنید تا کاملا نرم شوند، سپس باقارچها آن را مخلوط کنید، این مخلوط را رویقطعات نان بمالید و فلفل قرمز را روی آنهابپاشید.
سپس برای ۲ تا ۳ دقیقه در فر زیر حرارتشعله بالا قرار دهید تا طلایی شود و پف کند،غذای شما آماده سرو است در صورت دلخواهمیتوانید، قارچهای پفکی را با آب لیمو و انواعسسهای قرمز و سفید میل کنید.
منبع : خانواده سبز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست