شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
خوراک اسفناج و گلابی
● مواد لازم برای سه نفر
▪ یک عدد گلابی
▪ هشت برگ کوچک اسفناج
▪ صد گرم گوجه گیلاسی
▪ چهار عدد پیازچه
▪ نصف خیار
▪ ۵۰ گرم تربچه
▪ مواد لازم برای سس
▪ آب یک عدد لیموترش
▪ سه قاشق مرباخوری شیر
▪ دو قاشق مرباخوری سس خردل
▪ چهار قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ نصف قاشق مرباخوری سرکه
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
● طرز تهیه
گلابی را پوست گرفته و برش ـ برش کنید. تربچه ها را به حلقه های نازک تقسیم کنید، سپس گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و پیازچه ها را لایه ـ لایه برش دهید. خیار را پوست گرفته و حلقه ـ حلقه کنید. برگ های اسفناج را بشویید. تمام مواد را در ظرف مناسبی بریزید. در یک کاسه کوچک، آب لیموترش را با روغن زیتون و شیر بخوبی هم بزنید. سپس سرکه و سس خردل را با نمک و فلفل به آن اضافه کنید و آنقدر با نوک چنگال بزنید تا یکدست شود. قبل از سرو کردن عصرانه، سس را روی آن بریزید.
مریم سعادتی
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
چین دولت سیستان و بلوچستان انتخابات شورای نگهبان نماز جمعه حسن روحانی مجلس شورای اسلامی جنگ دولت سیزدهم نیکا شاکرمی مجلس
سیل ایران تهران هواشناسی شهرداری تهران باران آتش سوزی سازمان هواشناسی هلال احمر روز معلم پلیس زلزله
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا تورم مسکن بانک مرکزی حقوق بازنشستگان بازار خودرو سهام عدالت قیمت دلار دلار ایران خودرو
صدا و سیما ایتالیا بی بی سی مهران غفوریان تلویزیون سوئد موسیقی صداوسیما ساواک سریال سینمای ایران تبلیغات
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس اوکراین نوار غزه انگلیس
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر سپاهان باشگاه پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال جواد نکونام تراکتور بازی لیگ قهرمانان اروپا
اپل ناسا صاعقه گوگل اینستاگرام عکاسی تلفن همراه
چای کبد چرب فشار خون گرما