جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
کیک فنجانی
● مواد لازم
▪ نصف فنجان کره
▪ سه چهارم فنجان شکر
▪ دو عدد تخم مرغ
▪ نصف فنجان شیر
▪ یک ونیم قاشق مرباخوری پودر بادام
▪ یک و نیم فنجان آرد
▪ یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری نمک
▪ دو فنجان توت فرنگی خرد شده
▪ سه چهارم فنجان خلال بادام
● طرز تهیه
درون ۱۲ فنجان کاغذ مخصوص پخت شیرینی قرار دهید.
فر را روی ۳۷۵ درجه روشن کنید. سپس در یک ظرف کره را با شکر مخلوط کرده و تخم مرغ را اضافه کنید.
آن را درون مخلوط کن کاملاً مخلوط کرده و آرد، بادام و شیر را اضافه کنید. سپس نمک و بیکینگ پودر را بیفزایید.
توت فرنگی و خلال بادام را اضافه کرده با چنگال هم بزنید.
مخلوط را درون فنجان ها ریخته و برای ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید.
مریم سعادتی
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل رئیس جمهور دولت سیزدهم رئیسی توماج صالحی دولت سیدابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی مجلس تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان
سیل مشهد سیل مشهد هواشناسی تهران خراسان رضوی پلیس باران سازمان هواشناسی بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو قیمت دلار مسکن ایران خودرو تعطیلی شنبه دلار بانک مرکزی تورم
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران کتاب تلویزیون سریال سینما فردوسی موسیقی
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی غزه روسیه آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه چین اوکراین ترکیه یمن حزب الله لبنان
فوتبال تراکتور پرسپولیس جام حذفی سپاهان مس رفسنجان لیگ برتر لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال باشگاه استقلال بازی جواد نکونام
هوش مصنوعی گوگل آیفون اپل همراه اول سونی سرعت اینترنت تبلیغات عیسی زارع پور
بارداری پوست کاهش وزن چای دیابت آلزایمر