یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 19 May, 2024
مجله ویستا
تکنولوژی آبنبات و شکلاتسازی
نویسنده : مقصودی - شهرام
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۱۲/۱۹
رده دیویی : ۶۴۱.۸۵۳
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۰۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۷۹۱/م۷ت۸
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۴۰-۷
کتاب متشکل از شش فصل است در فصل نخست, مواد اولیه تولید آب نبات و شکلات شامل شیرین کنندهها, مواد طعم و رنگ دهنده, اسیدهای آلی, امولیسفایرها و نظایر آن معرفی میشود .در فصل دوم و سوم مخاطبان با فرمولاسیون و تولید انواع آب نبات و فرآوردههای قنادی و تکنولوژی شکلات سازی آشنا میشوند .فصل چهارم به اطلاعاتی درباره میکروبیولوژی فرآوردههای قنادی و شکلات, میکروبهای شاخص و آزمایشهای مربوطه اختصاص یافته ;در فصل پنجم, مولف درباره فرمولاسیون و تولید شکلاتهای بدون قند توضیح داده است .فصل پایانی حاوی اطلاعاتی در باب خواص و چگونگی تولید شربتهای گلوگز هیدروژنه است .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی رسانه مجلس دولت دولت سیزدهم سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور لبنان رئیسی سیدابراهیم رئیسی تعطیلی شنبه ها مجلس دوازدهم
مشهد سیل ایران هواشناسی سیل مشهد تهران بارش باران آموزش و پرورش خراسان رضوی پلیس سازمان هواشناسی امتحانات نهایی
خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان قیمت دلار دلار قیمت طلا قیمت خودرو مالیات بازار خودرو مسکن ترکیه بانک مرکزی
لیلا حاتمی زری خوشکام نمایشگاه کتاب سینمای ایران علی حاتمی کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینما سریال دفاع مقدس زهرا خوشکام
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه حماس چین اوکراین یمن حزب الله لبنان
فوتبال استقلال پرسپولیس بازی تراکتور لیگ برتر اشکان دژاگه بارسلونا فدراسیون فوتبال سپاهان مس رفسنجان تکواندو
هوش مصنوعی اینترنت آیفون فناوری هواپیما گوگل اپل سامسونگ موبایل دانش بنیان
زنان رژیم غذایی کاهش وزن سلامت قلب سرطان پوست سلامت روان بارداری