جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

‌روغن داغ را در ظروف پلاستیکی‌ ‌نریزید


‌روغن داغ را در ظروف پلاستیکی‌ ‌نریزید
هرگز برای سرخ كردن مواد غذایی نباید از روغن‌های جامد استفاده كرد زیرا طی فرآیند سوختن این روغن‌ها، موادی ایجاد می‌شود كه موجب سخت شدن و تنگی‌ ‌عروق قلب می‌شود‌.بهترین و مناسب‌ترین روغن‌ ‌برای سرخ كردن، روغن مخصوص این كار است زیرا دیرتر به نقطه دود می‌رسد و مضرات آن‌ ‌نیز كمتر است‌.
در صورت بستن درب ظرف همه‌ ‌بخارات و دود حاصل از روغن مجددا به درون غذا باز می‌گردد و موجب سمی شدن غذای در‌ ‌حال پخت می شود.