سه شنبه, ۲۵ دی, ۱۴۰۳ / 14 January, 2025
مجله ویستا
بهبود کیفیت شیر
نویسنده : هاردینگ - فرانک
مترجم : دبیریان - شهریارربیعیمطمئن - لادن
ویراستار : شهبازلو - فروزندهفضلآرا - علی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۱۰/۲۴
رده دیویی : ۶۳۷.۱
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۱۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۶۲۵-۴۸-۷
هدف نگارنده کتاب فراهم آوردن اطلاعاتی است در زمینه مسائل کیفی شیر و یاری رساندن به کسانی که برای بهبود کیفیت شیر تلاش میکنند .در این کتاب ویژگیهای مهم کیفی سازی شیر مشخص شده, ماهیت این ویژگیها, نحوه اندازهگیری کیفیت و چگونگی نمونهبرداری و آزمایش کیفیت شیر تشریح شده است .پارهای از موضوعات کتاب از این قرار است' :عوامل موثر بر ترکیب شیر', 'ورم پستان و کیفیت شیر', 'کیفیت بهداشتی', 'تقلب در شیر', 'کیفیت ترکیبات', 'شیر گوسفند و بز', 'تاثیر کیفیت شیرخام بر کیفیت محصول', 'شیر فرآیند شده 'و 'جنبههای تغذیهای .'
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست