چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

سوپ ژولین


هویج  :  ۵۰۰ گرم
توت  :  ۲ عدد
شلغم  :  ۵۰۰ گرم
کلم  :   قدری
جعفری ساطوری شده  :   قدری
کرفس خرد شده  :  ۱ عدد
پیاز  :  ۱ عدد
کاهو  :  ۱ عدد
کره  :  ۱ قاشق سوپخوری
نخود فرنگی  :   قدری


تره فرنگی و هویج و شلغم و کرفس و پیاز را خرد کرده نصف قاشق چایخوری نمک و شکر روی آن بپاشید. سپس کره را در دیگ ریخته مخلوط فوق را در آن بریزید و هم بزنید تا کمی سرخ بشود. همین که مختصری سرخ کردید. آب و قلم گاو را ریخته بگذارید یک‌ساعت و نیم بجوشد. سپس کاهو را خرد کرده به همراه نخود فرنگی در سوپ بریزید و بگذارید یک‌ساعت دیگر بجوشد و جعفری را در زمان کشیدن سوپ بروی آن بریزید.


همچنین مشاهده کنید