دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
کنسروسازی
نویسنده : پایان - رسول
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۱۲/۱۷
رده دیویی : ۶۶۴.۰۲۸۲
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۴۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۰۴۵۰-۳-۱
مطالب فصل نخست کتاب متضمن مطالبی است درباره تاریخچه صنعت و کنسرو, همچنین گزینش مواد اولیه و سایر امکانات لازم برای تولید, فرمولاسیون فرآوردهها, محاسبات حرارتی, میکروبیولوژی کنسروها, گزینش بستههای مناسب و کنترل کیفیت فرآوردهها . در فصل دوم, هفده فرآورده کنسرو معرفی شده و در فصل سوم کتاب, نکاتی درباره مسائل جانبی این صنعت آمده است .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست