یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا


آنزیمها در صنایع غذایی


آنزیمها در صنایع غذایی
نویسنده : تاکر - گرگوریوودز - ال.اف .ژ
مترجم : شهیدی - فخریحسینی‌نژاد - مرضیه
ویراستار : حبیبی‌نجفی - محمدباقر
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۸/۰۳
رده دیویی : ۶۶۴.۰۲۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۷۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۴۵۶/آ۸ت۲
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۳۸۶-۰۰۷-۸

کتاب حاضر برای کلیه دست اندرکاران صنعت غذایی و دانشجویان رشته صنایع غذایی در مقاطع کارشناسی, کارشناسی ارشد و دکترا مفید خواهد بود .در نیمه اول این کتاب ویژگیهای آنزیمها و کاربردکلی و محدودیتهای آنها در فرایندهای غذایی ارایه می‌شود. سپس خواننده با فناوریهای جدید در صنایع غذایی آشنا می‌گردد . نیمه دوم کتاب بر کاربردهای متداول آنزیمها در صنایع غذایی متمرکز گردیده است . در این بخش همچنین به امکانات گسترش استفاده از آنزیمها در آینده نیز پرداخته شده است .