یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا
آنزیمها در صنایع غذایی
![آنزیمها در صنایع غذایی](/mag/i/4/a0eag.jpg)
مترجم : شهیدی - فخریحسینینژاد - مرضیه
ویراستار : حبیبینجفی - محمدباقر
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۸/۰۳
رده دیویی : ۶۶۴.۰۲۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۷۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۴۵۶/آ۸ت۲
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۳۸۶-۰۰۷-۸
کتاب حاضر برای کلیه دست اندرکاران صنعت غذایی و دانشجویان رشته صنایع غذایی در مقاطع کارشناسی, کارشناسی ارشد و دکترا مفید خواهد بود .در نیمه اول این کتاب ویژگیهای آنزیمها و کاربردکلی و محدودیتهای آنها در فرایندهای غذایی ارایه میشود. سپس خواننده با فناوریهای جدید در صنایع غذایی آشنا میگردد . نیمه دوم کتاب بر کاربردهای متداول آنزیمها در صنایع غذایی متمرکز گردیده است . در این بخش همچنین به امکانات گسترش استفاده از آنزیمها در آینده نیز پرداخته شده است .
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران حمید نوری سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی قالیباف محمدباقر قالیباف مصطفی پورمحمدی
تهران هواشناسی سیل قتل آموزش و پرورش شهرداری تهران جاده چالوس سیلاب چالوس وزارت بهداشت سازمان هواشناسی پلیس
همستر کامبت خودرو عید قربان ایران خودرو دولت سیزدهم قیمت دلار قیمت خودرو یارانه قیمت طلا چین مسکن حقوق بازنشستگان
فضای مجازی دعای عرفه رسانه ملی تلویزیون سینمای ایران سینما روز عرفه دفاع مقدس صدا و سیما سریال موسیقی بازیگر
دانش بنیان مایکروسافت
روسیه رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا اوکراین حزب الله لبنان لبنان عراق یمن علی باقری کنی
فوتبال یورو 2024 پرسپولیس استقلال سپاهان مس رفسنجان لیگ برتر فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتبال ایران جواد نکونام جام ملت های اروپا
هوش مصنوعی ناسا ایلان ماسک سامسونگ اپل اینستاگرام توییتر تجهیزات پزشکی
کاهش وزن سنگ کلیه آلزایمر زیبایی بیماری قلبی فشار خون پیری