چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
دسر خربزه
خربزه : ۱ عدد
خامه : ۴۰۰ گرم
خاک قند : ۶ قاشق سوپخوری
گردو : ۱ فنجان
سیب : ۱ فنجان
انگور : ۰.۵ فنجان
وانیل : ۰.۵ قاشق مربا خوری
آناناس کنسرو شیرین : ۱ فنجان
ابتدا انگوری را که دانه های ریز سفید و قرمز دارد دانه کرده، گردوی تازه را پوست گرفته، سیب را خرد کرده، کمپوت آناناس را خرد کرده و برای این دسر از خربزه درشت که در حدود ۳ تا ۴ کیلو وزن دارد و کاملاً شیرین و بدون لک است استفاده میکنیم.
خامه را با خامه قند و نصف قاشق چای خوری وانیل مخلوط میکنیم میزنیم تا فرم بگیرد خربزه را میشوئیم و پوست میکنیم به حدی که سفتی پوست به کلی گرفته شود نصف خامه را کنار میگذاریم گردو و سیب و آناناس را با نصف خامه مخلوط میکنیم. خربوزه را به شکل زنبیل درست مینمائیم یعنی مقداری از روی خربزه را به پهنای ۲ تا ۳ انگشت جدا میکنیم دو طرف آن را به قدری که نصف خربزه باقی بماند خالی مینمائیم تخمهای خربزه و لیزی داخل خربوزه را بیرون میآوریم و داخل آن را با خامه و میوه که مخلوط شده پر میکنیم قطعاتی که از دو طرف خربزه برداشتهایم به شکل لوزی میبریم و خربزه را در ظرف قشنگ متناسبی قرار میدهیم و قطعات لوزی خربزه را دور میچنیم و خامه ساده را نصف میکنیم نصف آن را با رنگ مخصوص شیرینی یا کمی ژله رنگی قرمز مخلوط مینمائیم خامه ساده و رنگی را در دو قیف میریزیم و روی خربزه و دسته آن را تزیین میکنیم و مقداری خامه روی قطعات اطراف خربزه میریزیم و با دانههای انگور دسته و اطراف خربزه را زینت میدهیم.
خامه : ۴۰۰ گرم
خاک قند : ۶ قاشق سوپخوری
گردو : ۱ فنجان
سیب : ۱ فنجان
انگور : ۰.۵ فنجان
وانیل : ۰.۵ قاشق مربا خوری
آناناس کنسرو شیرین : ۱ فنجان
ابتدا انگوری را که دانه های ریز سفید و قرمز دارد دانه کرده، گردوی تازه را پوست گرفته، سیب را خرد کرده، کمپوت آناناس را خرد کرده و برای این دسر از خربزه درشت که در حدود ۳ تا ۴ کیلو وزن دارد و کاملاً شیرین و بدون لک است استفاده میکنیم.
خامه را با خامه قند و نصف قاشق چای خوری وانیل مخلوط میکنیم میزنیم تا فرم بگیرد خربزه را میشوئیم و پوست میکنیم به حدی که سفتی پوست به کلی گرفته شود نصف خامه را کنار میگذاریم گردو و سیب و آناناس را با نصف خامه مخلوط میکنیم. خربوزه را به شکل زنبیل درست مینمائیم یعنی مقداری از روی خربزه را به پهنای ۲ تا ۳ انگشت جدا میکنیم دو طرف آن را به قدری که نصف خربزه باقی بماند خالی مینمائیم تخمهای خربزه و لیزی داخل خربوزه را بیرون میآوریم و داخل آن را با خامه و میوه که مخلوط شده پر میکنیم قطعاتی که از دو طرف خربزه برداشتهایم به شکل لوزی میبریم و خربزه را در ظرف قشنگ متناسبی قرار میدهیم و قطعات لوزی خربزه را دور میچنیم و خامه ساده را نصف میکنیم نصف آن را با رنگ مخصوص شیرینی یا کمی ژله رنگی قرمز مخلوط مینمائیم خامه ساده و رنگی را در دو قیف میریزیم و روی خربزه و دسته آن را تزیین میکنیم و مقداری خامه روی قطعات اطراف خربزه میریزیم و با دانههای انگور دسته و اطراف خربزه را زینت میدهیم.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم ایران معلمان رهبر انقلاب بابک زنجانی دولت مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم حجاب شورای نگهبان شهید مطهری
معلم تهران شهرداری تهران هواشناسی سیل آموزش و پرورش قوه قضاییه پلیس فضای مجازی سلامت دستگیری سازمان هواشناسی
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار حقوق بازنشستگان بانک مرکزی ایران خودرو سایپا چین قیمت طلا بازار خودرو تورم
تلویزیون رضا عطاران دفاع مقدس سریال سینما نون خ سینمای ایران فیلم موسیقی تئاتر رسانه ملی کتاب
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان اوکراین ترکیه
پرسپولیس فوتبال استقلال رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران لیگ برتر ایران فوتسال
وزیر ارتباطات تبلیغات اپل پهپاد نخبگان گوگل ناسا
دیابت کاهش وزن بیماری قلبی بیمه مسمومیت داروخانه خواب روانشناسی طول عمر