پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
راهنمای تولید خمیر و فرآوردههای خمیری ماهی
نویسنده : شویکلو - غلامرضا
ویراستار : شویکلو - حمیدرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۳/۰۱
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۹۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۰۸۱۶-۸-۲
در این کتاب, ((جنبههای زیستی ماهیان)), ((گونههای مورد استفاده در تولید خمیر ماهی)) و ((فنآوریهای تولید خمیر ماهی)) از زوایای گوناگون بررسی میشود .برخی موضوعات کتاب بدین قرار است :جداسازی گوشت ماهی, روش شستشو, پالایش گوشت, ارزیابی کیفیت خمیر ماهی, آزمایشهای فیزیکی و حسی, سوسیس و کالباس ماهی, کباب کوبیده ماهی, کلوچه ماهی و چیپس ماهی .در بخشی از کتاب این مباحث نیز به چشم میخورد :((بستهبندی فرآوردههای خمیری)), ((عوامل موثر بر عمر ماندگاری فرآوردههای خمیری ماهی)), ((معرفی بازارهای عمده فرآوردههای خمیری ماهی)) و در نهایت((مروری بر نظام تجزیه و تحلیل مخاطرات و نقاط کنترل بحرانی)) .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست