جمعه, ۱۸ آبان, ۱۴۰۳ / 8 November, 2024
مجله ویستا

خوردن پیاز به اشک ریختنش می ارزد


خوردن پیاز به اشک ریختنش می ارزد
پیاز در دوران گذشته جزو میوه ها به شمار می رفت و به عنوان یک دارو ازآن استفاده می کردند و طبیبان آن زمان به خواص درمانی پیاز پی برده بودند. اما امروزه پیاز را نوعی آنتی بیوتیک می دانند. در سایت (( نیجر)) در ماه سپتامبر در رابطه با خصوصیات پیاز آمده است : (( پیاز از لخته شدن خون جلوگیری می کند. کلسترول خون را کاهش میدهد و خون را رقیق می کند و پیاز سفید موثرتراز پیاز قرمز است .)) همچنین تحقیقات جدید نشان می دهد که برای جلوگیری از سرطان پیاز بسیار مفید است و التهابات برونشیتی را کاهش می دهد. دیگر تحقیقات پزشکی نشان می دهد پیاز خام تنظیم کننده قند خون است و خوردن آن به هنگام سرماخوردگی یکی از عوامل موثر در بهبودی است چرا که حالت آنتی بیوتیک دارد و باکتری ها را از بین می برد اما در رابطه با ویتامین های این خوردنی اعجاز آمیز باید گفت : پیاز دارای ویتامین های A , B , C و همچنین دارای آهن ، گوگرد ، فسفر، کلسیم ، پتاسیم ، سدیم و ید می باشد که به هضم غذاهای نشاسته ای کمک می کند . از این رو می گویند با برنج پیاز بخورید همچنین وجود (( سیلیس )) در پیاز باعث می شود که استخوانها محکم و عضلات تقویت شود . می توان اقرار کرد که این ماده غذایی یک ماده با ارزش درمیان مواد غذایی گیاهی است که پوست کندن و خوردن آن به اشک ریختنش می ارزد.
منبع : شبکه خبری ورلد نیوز