شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
سوپ ورمیشل
● مواد لازم:
▪ گوشت گاو ۱۰۰۰ گرم
▪ پیاز یک عدد
▪ برگ بو ۲ عدد
▪ هویج ۱۵۰ گرم
▪ سیبزمینی۱۵۰ گرم
▪ ورمیشل ۷۵ گرم
● طرز تهیه:
یک کیلو گوشت و یک پیاز کوچک و دو برگ بو را در آب جوش مدت ۴ الی ۵ ساعت بپزید و پس از اینکه پخته شد، صافش کنید. آنگاه ۱۵۰ گرم هویج در آن بریزید، بگذارید نیمپز شود. بعد ۱۵۰ گرم سیبزمینی پوست گرفته ۷۵ گرم ورمیشل و قدری نمک در آن بریزید پس از اینکه سوپ پخته شد، آن را در ظرف سوپخوری بکشید و گوشت پخته آن را به قطعات نسبتا درشت قیمه کرده با یک پیاز کوچک در ۱۵۰ گرم کره سرخ کنید و چهار عدد تخممرغ را زده و قدری فلفل و نمک روی آن بریزید و برای افزودن طعم آن یک قاشق جعفری ریز کرده هم بپاشید، به مجرد اینکه تخممرغ بسته شد، آن را هم زده در ظرفی ریخته و همراه با سوپ گرم سر سفره بیاورید.
منبع : روزنامه تهران امروز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت انتخابات عراق دانشگاه تهران احمد وحیدی مجلس شورای اسلامی چین دولت سیزدهم روز معلم معلمان رهبر انقلاب
سیل هواشناسی آتش سوزی تهران شهرداری تهران سازمان هواشناسی هلال احمر قوه قضاییه پلیس معلم آموزش و پرورش فضای مجازی
تورم قیمت خودرو مسکن سهام عدالت قیمت طلا خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت سکه حقوق بازنشستگان ایران خودرو بانک مرکزی
مهران غفوریان ساواک رضا عطاران تلویزیون موسیقی عمو پورنگ سریال سینمای ایران شهاب حسینی مسعود اسکویی دفاع مقدس عفاف و حجاب
فلسطین رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه جنگ غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر علی خطیر بازی جواد نکونام لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی صاعقه خودروهای وارداتی گوگل ناسا عکاسی تلفن همراه مدیران خودرو
خواب کبد چرب فشار خون چای دیابت بیماری قلبی