دوشنبه, ۱۰ مهر, ۱۴۰۲ / 2 October, 2023
مجله ویستا
کافه گلاسه

▪ شیر نصف لیوان
▪ بستنی نصف لیوان
▪ شکر یک قاشق سوپخوری
▪ نسکافه یک قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
شیر و شکر و نسکافه را می جوشانیم و بعد از خنک شدن آن را در لیوان و یا در گیلاس پایه بلند ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا کاملاً خنک شود. در این مرحله بستنی را به آن اضافه می کنیم و با خامه و کمی پودر پسته روی بستنی را تزئین می کنیم
منبع : آشپزآنلاین
همچنین مشاهده کنید
سایت دیجیاتوروزنامه دنیای اقتصادسایت پارسینهسایت جهان صنعت نیوزسایت برترینهاسایت دیدارنیوزسایت فرادیدسایت تاپ نازخبرگزاری ایلناسایت باتو