چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

وقتی ماهی خوشمزه می شود


وقتی ماهی خوشمزه می شود
برای به حداقل رساندن بوی ناخوشایند ماهی، (همان بویی كه به زهم معروف است) می توان از روش های زیر بهره گرفت:
۱) ماهی را با آب سرد و روان چند بار با دقت بشویید.
۲) قطعات ماهی را حداقل پانزده دقیقه در آب نمك ده درصد قرار دهید. سپس با آب سرد شست وشو دهید.
۳) ماهی را در مخلوط آب و سركه بشویید.
۴) قطعات ماهی را حداقل دو ساعت در آب پیاز بخوابانید.
۵) برای از بین بردن بوی ماهی در فضای آشپزخانه و منزل تكه پوست پرتقال یا لیموعمانی را با حرارت ملایم بسوزانید.
۶) اگر دستتان بوی ماهی گرفته است، آبلیموی مخلوط با نمك در از بین بردن این بو به شما كمك خواهد كرد.
منبع : روزنامه جوان