چهارشنبه, ۲۸ شهریور, ۱۴۰۳ / 18 September, 2024
مجله ویستا
نان شیرینی قمی
آرد سفید : ۲۵۰ گرم
شکر : ۲۵۰ گرم
تخم مرغ : ۱ عدد
پوست پرتقال : ۱ قاشق سوپخوری
آرد سیب زمینی : ۷۵ گرم
شیر هموژنیزه : ۰.۵ فنجان
بادام : ۵۰ گرم
شکر را در کره ریخته روی آتش بگذارید سپس تخم مرغ را هم زده شیر مخلوطش نموده در کره و شیر بریزید، آرد سفید و سیب زمینی را نیز به مایه فوق اضافه کنید و پوست کوبیده پرتقال را در آن ریخته خمیر را ورز داده آن را با وردنه باز نموده و قالب زده در سینی گذاشته زیر آتش ملایم بپزید.
شکر : ۲۵۰ گرم
تخم مرغ : ۱ عدد
پوست پرتقال : ۱ قاشق سوپخوری
آرد سیب زمینی : ۷۵ گرم
شیر هموژنیزه : ۰.۵ فنجان
بادام : ۵۰ گرم
شکر را در کره ریخته روی آتش بگذارید سپس تخم مرغ را هم زده شیر مخلوطش نموده در کره و شیر بریزید، آرد سفید و سیب زمینی را نیز به مایه فوق اضافه کنید و پوست کوبیده پرتقال را در آن ریخته خمیر را ورز داده آن را با وردنه باز نموده و قالب زده در سینی گذاشته زیر آتش ملایم بپزید.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست