پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

راتاکو


راتاکو
● یک غذای مایکروفری
اگر تا به حال مثل بیشتر خانم‌ها از مایکرو‌فر برای گرم کردن غذا استفاده کرده‌اید و هیچ وقت به فکر آشپزی کردن با آن نیفتاده‌اید، ستون امروز آشپز بانو را بخوانید تا بفهمید که مایکروفرتان چقدر می‌تواند کمک حال شما باشد.
● مواد لازم
▪ پیاز – ۱ عدد
▪ سیر – ۲ حبه
▪ بادمجان - ۲۵۰ گرم
▪ کدو – ۱۵۰ گرم
▪ گوشت چرخ‌کرده ـ ۱۲۰ گرم
▪ قارچ – ۵ عدد
▪ روغن مایع – به اندازه کافی
▪ گوجه فرنگی – ۱ عدد
▪ جعفری – ۲ قاشق غذا خوری
▪ نمک و فلفل – به میزان لازم
▪ پنیر پیتزا – ۲ قاشق غذا خوری
● طرز تهیه
ابتدا بادمجان را از چند جا چنگال زده و با پوست روی سه پایه فلزی مخصوص مایکروفر قرار دهید و به مدت ۷ دقیقه با درجه حرات بالا بپزید. سپس آنها را بیرون آورده و بگذارید سرد شوند. پیاز و سیر را حلقه کرده همراه با روغن داخل ظرف مخصوصی بریزید و در آن بگذارید به مدت ۵ دقیقه با پخت ترکیبی باگریل بپزید.
در این مرحله گوشت چرخ کرده، قارچ و بادمجان را که پوست آن کنده و به قطعات هم اندازه در آورده‌اید را اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا به مدت ۷ دقیقه با درجه بالا به صورت پخت ترکیبی باگریل بپزد.
سپس گوجه فرنگی حلقه شده، جعفری و نمک و فلفل را اضافه کنید و روی آن پنیر بپاشید. در این مرحله در ظرف را ببندید و ۵ دقیقه با پخت ترکیبی باگریل درون مایکروفر بگذارید
منبع : روزنامه تهران امروز