چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا
تولید کنستانتره زرشک با توجه به خواص دارویی آن
زرشک از درختچههای همیشه سبز و خزاندار با مصارف گوناگون میباشد و از آنها میتوان با توجه به خواص دارویی و ترکیبات آن جهت تولید محصولاتی نظیر ترشی، مربا، آب میوه و تولید رنگ طبیعی به عنوان جایگزین رنگهای مصنوعی و سنتزی در صنایع غذایی استفاده نمود. جهت تولید کنستانتره آن مراحلی را باید طی نمود که در این مقاله به بررسی آن پرداختهایم.
در پایان تولید کنستانتره علاوه بر عصاره زرشک، تفاله نیز بدست میآید که اگر در تولید کنستانتره از زرشک وحشی که دارای دانه است استفاده کنیم تفاله آن را با توجه به اینکه دانه زرشک حاوی روغن است، میتوان جهت استخراج روغن مورد فراوری قرار داد.
نویسندگان:
ابوالفضل رضا طلب، عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد قوچان
علی یساقی، عضو انجمن علمی مهندسی کشاورزی (عوم و صنایع غذایی) دانشگاه آزاد قوچان
محمد فرهادی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد قوچان
ابوالفضل رضا طلب، عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد قوچان
علی یساقی، عضو انجمن علمی مهندسی کشاورزی (عوم و صنایع غذایی) دانشگاه آزاد قوچان
محمد فرهادی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد قوچان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست