سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
اصول مهندسی صنایع غذایی
تاریخ نشر : ۸۴۰۳۰۴
تیراژ : ۱۵۰۰
تعداد صفحه : ۴۴۰
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۳۹۷-۴۱-۴
رده دیویی : ۶۶۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : توکلیپور - حمید
این کتاب برای مطالعهی مهندسان صنایع غذایی با این مباحث 'آحاد و ابعاد'، 'موازنهی جرم'، 'ترمودینامیک و موازنهی انرژی'، 'خواص فیزیکی ماده خالص'، 'مکانیک سیالات'، 'انتقال حرارت در صنایع غذایی'، 'رطوبت سنجی' تدوین شده است. در هر فصل برای درک بیشتر مفاهیم از مثالها و مسائلی استفاده شده است تا بر جنبههای کاربردی مباحث در صنایع غذایی تاکید شود.
تیراژ : ۱۵۰۰
تعداد صفحه : ۴۴۰
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۳۹۷-۴۱-۴
رده دیویی : ۶۶۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : توکلیپور - حمید
این کتاب برای مطالعهی مهندسان صنایع غذایی با این مباحث 'آحاد و ابعاد'، 'موازنهی جرم'، 'ترمودینامیک و موازنهی انرژی'، 'خواص فیزیکی ماده خالص'، 'مکانیک سیالات'، 'انتقال حرارت در صنایع غذایی'، 'رطوبت سنجی' تدوین شده است. در هر فصل برای درک بیشتر مفاهیم از مثالها و مسائلی استفاده شده است تا بر جنبههای کاربردی مباحث در صنایع غذایی تاکید شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست