سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

ماکارونی بامیگو


ماکارونی بامیگو
مواد لازم:
میگو به مقدار دلخواه
ماكارونی یك بسته
پیازداغ ۵ قاشق سوپ خوری
سیر ۴ حبه رنده شده
رب گوجه فرنگی به مقدار كافی
روغن ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:
میگوها را پاك كرده ،درآب وکمی نمک بمدت ۵دقیقه بپزید. پیاز داغ را همراه با سیرومیگوها تفت داده سپس رب گوجه فرنگی , نمك وفلفل وکمی آب به آن اضافه کنید.
آب را همراه نمك به جوش آورده وماكارونی را در آب جوش بریزید تا پخته وآماده شود, ماكارونی را آبكش كرده بمدت یك ربع ساعت دم كنید. سپس ماكارونی را در ظرف ماهی ریخته لابه لای آن سس آماده را اضافه كنید.قبل از مصرف می توانید روی آنرا با مقداری جعفری تزئین كنید.
منبع : اداره کل شیلات استان کرمانشاه


همچنین مشاهده کنید