سه شنبه, ۲۷ شهریور, ۱۴۰۳ / 17 September, 2024
مجله ویستا
معجزه پیاز
هنگام پختن برنج یك عدد پیاز را به صورت ورقه های نازك ریزكرده به داخل آب آن بریزید، با اینكارنه تنها برنج قد خواهد كشید، بلكه طعم جالبی نیز پیدا خواهد كرد.
از خشك شدن كباب جلوگیری كنید.
هنگام كباب كردن گوشت، روی آن مقداری كره بمالید و سیخ های كباب را مرتباً درحین پختن روی هم قرار داده فشار مختصری بدهید تا با مبادله چربی لازم، از خشك شدن كباب جلوگیری به عمل آید. دركباب هایی كه دنبه یا چربی همراه دارند، این كار را می توان به كمك دنبه انجام داد.
به گوشت كبابی هیچگاه قبلاً نمك نزنید و اینكار را برای آخركار، یعنی هنگامی كه گوشت تقریباً كباب شده بگذارید، زیرا نمك بی موقع، آب گوشت را گرفته، كباب را خشك وبی مزه می سازد.
همچنین هنگام پختن نخود و لوبیا و سایر حبوبات، هیچگاه به آن نمك نزنید، زیرا سخت خواهد پخت.
منبع : روزنامه ایران
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست