جمعه, ۲۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 14 March, 2025
مجله ویستا


فن‌آوری شیر و فرآورده‌های آن


فن‌آوری شیر و فرآورده‌های آن
نویسنده : میرنظامی‌ضیابری - حسین
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۳/۱۷
رده دیویی : ۶۳۷.۱
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۸۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : SF۲۵۳/م۹ف۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۳۶-۹

در این کتاب, فن‌آوری شیر یا چگونگی تولید فرآورده‌های شیر تشریح شده است. در پایان کتاب, سوالات مربوط به آزمون کارشناسی ارشد (طی سال‌های 1374تا 1381) همراه با پاسخ‌نامه درج گردیده است .مباحث اصلی کتاب از این قرار است : 'ارزش غذایی شیر', 'پروتئین شیر', 'چربی شیر', 'کربوهیدرات شیر', 'اهمیت ویتامین‌های شیر', 'اهمیت مواد معدنی و آلی شیر', 'آنزیم‌های شیر و کاربرد آنها', 'روش‌های نگهداری شیر', 'تولید ماست, پنیر و بستنی', 'آب پنیر و فراورده‌های آن', 'تولید خامه, کره, دوغ کره, کشک و قره‌قورت 'و 'افزودنی‌ها و سموم باقی‌مانده در شیر و فرآورده‌های آن .'