جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

انتخاب موادغذائی


انتخاب موادغذائی
۱. سعی کنید غذاهای اسیدی و غذاهای نشاسته‌ای را به‌صورت وعده‌های جداگانه میل کنید. اسید باعث خنثی‌شدن (alkaline medium) که یک هضم‌کننده نشاسته‌ای است شده و در نتیجه تخمیر شدن و هضم نشدن نشاسته را به ثمر خواهد داشت.
۲. در هر وعده سعی کنید تنها از یک نوع پروتئین استفاده کنید و از میکس کردن چند نوع پروتئین با یکدیگر اجتناب نمائید.
۳. پروتئین و اسید را به‌صورت مجزا میل کنید. اسید موجود در غذاهای اسیدی در آزادشدن اسیدهای هضم‌کننده پروتئین خلل ایجاد کرده و از هضم شدن آن جلوگیری می‌نماید. پروتئین هضم نشده در داخل بدن نیز مسبب تولید یک نوع باکتری که خاصیت سمی نیز دارد می‌شود.
۴. چربی و پروتئین را به‌صورت جداگانه مصرف کنید بعضی از غذاها علی‌الخصوص دانه‌های میوه و آجیل حاوی بیش از ۵۰ درصد چربی می‌باشند که برای هضم آنها به ساعت‌ها وقت نیاز می‌باشد.
۵. موادقندی (آب‌میوه) و پروتئین را یک‌جا میل نکنید.
۶. حتی‌المقدور هندوانه را همیشه به‌صورت تنها میل کنید.
۷. میوه‌ها و نشاسته‌جات را به‌صورت جداگانه میل کنید در داخل معده هیچ عمل هضمی بر روی میوه انجام نمی‌پذیرد حال اگر میوه با ماده دیگری میل شود، میوه بدون اینکه عمل هضمی بر روی آن انجام شود برای مدت زمانی که غذا توأم با آن در معده در حال هضم است در معده باقی می‌ماند.
منبع : مجله دانش ورزش