یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا

تمیزکردن قاشق و چنگال


تمیزکردن قاشق و چنگال
تمیزکردن قاشق و چنگال های نقره، استیل و مسی، در روزهای پایانی سال یکی از مراحل خانه تکانی است.
استفاده از موادطبیعی و غیرشیمیایی علاوه بر تمیزکردن و براق کردن قاشق ها و چنگال ها به ظروف آسیب نرسانده و عوارضی ندارد. استفاده از ورقه های نازک آلومینوم به همراه آب جوش، نمک و جوش شیرین یکی از مؤثرترین روش های تمیزکردن این ظروف است.
در یک ظرف، دو قاشق غذاخوری جوش شیرین را با نمک و آب جوش مخلوط کنید.
داخل ظرفشویی را با استفاده از ورقه های آلومینیومی پوشانده و قاشق ها و چنگال ها را در سینک ریخته و ترکیب جوش شیرین، نمک و آب را روی آن ریخته و به مدت سه دقیقه صبر کنید.
این کار برای از بین بردن لک در قاشق و چنگال های نقره بسیار مناسب است. در صورت دسترسی نداشتن به فویل آلومینیومی می توان از یک مسواک نرم برای زدودن لک ها استفاده کرد.

شیرین لهراسبی
منبع : روزنامه ایران