یکشنبه, ۲۰ آبان, ۱۴۰۳ / 10 November, 2024
مجله ویستا

شیرینی بادامی هلالی


شرح حال این غذا:
مواد لازم:
آرد دو پیمانه
پودر قند یک پیمانه
پودر بادام یک پیمانه
روغن جامد آب کرده یک پیمانه
وانیل ربع قاشق چایخوری
دستور تهیه: پودر بادام را با پودر قند مخلوط کرده و روغن را کم کم اضافه کرده و ورز می‌دهیم سپس آرد و همچنین وانیل را اضاٿه کرده و مخلوط می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم. بعد مواد را داخل یک کیسه نایلون گذاشته و به مدت یک ربع می‌گذاریم بماند. سپس با وردنه حدود یک سانت آن را پهن می‌کنیم و با قالب هلالی شکل آن قالب زده و در سینی فر می‌چینیم و در طبقه وسط فر با حرارت ۳۷۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ تا۲۰ دقیقه می‌گذاریم.
منبع : روجین سایت مازندران